Online

Pašreiz MOTOpower skatās 0 viesi un 2 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Vidrižos notiks Baltijas kausa otrais posms Cross Country

  • Raksta opcijas
  • Pievienot komentāru
  • Drukāt
  • LaMSF,
    04-09-2017

    9. septembrī Limbažu novada, Vidrižu pagastā LĀČOS notiks Baltijas kausa otrais posms un Latvijas kausa trešais posms Cross Country.

    Tradicionāli, jau desmito gadu, septembra sākumā “Laučos”, vienā no Vidrižu kultūrvēsturiskajām vietām, organizatori gatavojas uzņemt sportistus vienā no iecienītākajām Cross Country trasēm. Vidrižos šis sporta veids ir skatītāju un līdzjutēju iemīļots, viņi vienmēr trases malā atbalsta un uzmundrina sportistus.

    Sacensību galvenais organizators Jānis Baunis juniors stāsta, ka „sakarā ar zemes īpašnieku maiņām, sākotnēji izveidojām trasi Cross Country variantā – pļavas, uzkalni, lejas. Tomēr Vidrižu Cross Country trase bez Enduro elementiem nebūtu Vidrižu trase. Apspriežoties, saliekot gudras galvas kopā, izpētot apkārtni, nolēmām trasē iekļaut arī cirsmas posmu. Tas nebūs bīstams, arī ātrums nebūs liels. Ir celmi, zari, ir sakoptas un izpļautas vietas. Būs atkal sava odziņa. Trases kopējais garums ~7,5 km. Visi sportisti un līdzjutēji gaidīti Vidrižos, jo esam strādājuši sportistu labā.” Tiekamies Vidrižos!

    Starts plkst. 11:00

    Sacensību nolikumu lasi ŠEIT

    Reģistrējies ŠEIT


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties