Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Uzsākta biļešu tirdzniecība uz MXGP pasaules čempionāta motokrosā Latvijas posmu 2018. gadā

  • Raksta opcijas
  • Pievienot komentāru
  • Drukāt
  • Nikola Serģe, MXGP of Latvia,
    11-12-2017

    No 11. decembra ir uzsākta biļešu tirdzniecība uz MXGP pasaules čempionāta motokrosā Latvijas posmu, kurš 2018. gada 12. un 13. maijā jau devīto reizi norisināsies motocentrā “Zelta Zirgs”.

    2018. gada MXGP sezona solās būt nervus kutinoša, jo sacensību kalendārā ir iekļauti pavisam 20 posmi, kuri norisināsies 4 dažādos kontinentos. Braucēju meistarība tiks pārbaudīta gan labi pazīstamās trasēs gan, gan jaunos galamērķos Turcijā, Indonēzijā un Itālijā.

    Par MX2 klases galveno favorītu noteikti var uzskatīt 2017. gada pasaules čempionu, latvieti Paulu Jonasu, taču sīvākie konkurenti noteikti neļaus zaudēt modrību pat vissmagākajos apstākļos. Arī MXGP klasē galvenais pretendents uz titulu arī būs aizvadītās sezonas laureāts Antonio Kairoli, tomēr “karaliskās” klases pārstāvji noteikti neatdos 2018. gada pasaules čempiona titulu bez cīņas.

    Pašlaik biļetes uz MXGP of Latvia ir pieejamas par īpaši zemām cenām, sniedzot iespēju ikvienam motokrosa mīļotājam un asu izjūtu cienītājam savus draugus vai sevi svētkos palutināt ar iespēju klātienē vērot pasaules motokrosa elites sniegumu un baudīt par jau tradīciju kļuvušos motokrosa svētkus. Biļetes iespējams iegādāties ŠEIT un BiļešuServiss kasēs.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties