Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Andra Grīnfelda pārsteidzošie panākumi Eiropas SUPERENDURO čempionāta finālā

  • Raksta opcijas
  • Pievienot komentāru
  • Drukāt
  • Mārtiņš Arents, Stuntfighters Latvija,
    03-04-2018

    2018. gada SUPERENDURO sezona ar pārsteidzošu panākumu noslēgusies Latviešu sportistam Andrim Grīnfeldam, kurš aizvadītajā nedēļas nogalē Eiropas kausā kļuva par šīs sezonas vicečempionu.

    Andris ar veiksmīgu debiju pārsteidza visus jau pirmajā posmā Polijā, kur izcīnīja sudraba medaļu. Tāpat arī Spānijas posmā Andrim starts izdevās ļoti veiksmīgs, kur tika izcīnīta bronza. Cīņa par čempiona titulu norisinājās līdz beidzamajam braucienam arī šajā čempionāta noslēdzošajā posmā Zviedrijā.

    Andra komentārs par secensībām: “Uz sacensībām devos motivēts- mērķis bija padarīt maksimāli labu darbu. Zviedrijā trase bija ļoti interesanta ar cieto segumu, kas to padarīja par visai ātru. Treniņos biju iebraucies un kvalifikācijā uzrādīju otro ātrāko laiku. Pirmajā fināla braucienā man neizdevās starts, līdz ar ko nācās aizcīnīties no devītās uz otro vietu brauciena laikā un biju devis pārāk lielu handikapu līderim- vācietim Timam Apollem. Otrajā braucienā starts izdevās labāks un pēc pirmā apļa izvirzijos vadībā, tomēr vienā no trases daļām, apdzenot akmeņu sekcijā atpalicējus, kļūdījos, kā rezultātā zaudēju savu līdera pozīciju, tomēr prieks par to, ka šajā reizē izdevās sīva cīņa ar tik spēcīgu līderi. Esmu gandarīts par šo sezonu un par to, ko paveicām kopā ar komandu un atbalstītājiem, kuri man noticēja. Šis ir tikai sākums... priekšā ir smags darbs vasaras treniņos un sacensībās, lai jau nākošajā sezonā sevi pierādītu vēl labāk!”

    Kopvērtējumā zelts - Tim Apolle (Vācija) ar 117 punktiem, sudrabs Andrim Grīnfeldam(Latvija) ar 96 punktiem un bronza Adrien Jacona(Francija) ar 61 punktu.

    Eiropas kauss ir kā starta posms ceļā uz Pasaules čempionātu, kurā sacenšas 14 pasaulē spēcīgākie braucēji, lai cīnītos par Pasaules čempiona titulu.

    Pašreiz Andris gatavosies vairākām Extreme Enduro sacensībām vasaras sezonā, lai krātu pieredzi nākošā gada Superenduro sezonai. Andra aktivitātēm variet sekot līdz viņa fecebook lapā facebook.com/trialstunt

    Dalību sacensībās atbalsta: Urban Serviss, Filmory team, Motofavorits, Art55, MotulLatvija, GhettoGames, Latvijas Nafta, Jelgavas sporta servisa centrs.

    Martiņš Arents
    mapo@stuntfighters.lv
    +37129217161






    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties