Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Motosezonas atklāšana 2018 pie T/C MOLS šo sestdien

  • Raksta opcijas
  • Pievienot komentāru
  • Drukāt
  • Arnis Blodons, MCA,
    26-04-2018

    Sestdien, 28. aprīlī plkst. 13.00 notiks tradicionālais motosezonas atklāšanas pasākums pie tirdzniecības centra “Mols”. Atklāšanas dienā ikgadēji pulcējas vairāki tūkstoši motobraucēju, moto entuziastu un motosporta līdzjutēju, lai iepazītos ar jaunākajiem spēkratiem, motobraucēju ekipējumu un atzīmētu šīgada motosezonas sākumu.

    Jau no plkst. 10.00 pie t/c “Mols” uz pirmo tradicionāli kopīgo braucienu pulcēsies motobraucēji gan no Latvijas, gan ārvalstīm. Motosezonas atklāšana norisināsies konkursa “Latvijas Gada motocikls” ietvaros, kas tirdzniecības centrā notika visa aprīļa garumā. Arī sestdien ikgadējā konkursa noslēgumā visiem interesentiem, kuri to vēl nav paspējuši, būs iespēja iepazīties ar jaunākajiem šī gada motociklu modeļiem, kā arī apskatīt izstādi “50 kubā”, kurā izvietoti Latvijā, motorūpnīcā “Sarkanā zvaigzne” ražoti retro motocikli. Izstāde pieejama t/c “Mols” 1. stāvā.

    Motobraucēju pulcēšanās laikā pie t/c “Mols” plkst. 11:00 notiks somu smagās rokrupas “Manzana” preses konference, kuras laikā būs iespējams iepazīties ar vienu no populārākajām somu grupām smagā roka un metāla žanrā. Vēlāk motoparādes noslēgumā plkst. 14.00 grupa uzstāsies brīvdabas bezmaksas koncertā 11. novembra krastmalā.

    Plkst. 13.00 notiks motociklu parādes brauciens no t/c “Mols” līdz 11. novembra krastmalai. Brauciens sāksies no t/c “Mols” Krasta ielā 46 un dosies tālāk pa Dienvidu tiltu, Ziepniekkalna ielu, Mūkusalas ielu, Kuģu ielu, Trejādības ielu, Raņķa dambi, Balasta dambi, Vanšu tiltu, Valdemāra ielu, Kalpaka bulvāri, Pulkveža Brieža ielu, Hanzas ielu, Eksporta ielu uz 11. novembra krastmalu, kur plkst. 13.45 notiks motosezonas atklāšanas ceremonija un Latvijas Motociklu asociācijas prezidenta Aivara Freimaņa un Rīgas pilsētas mēra Nila Ušakova uzruna.

    “Arī šogad notiks iespaidīgais parādes brauciens no t/c “Mols” līdz pat 11. novembra krastmalai, kur motocikli finišēs ap plkst. 13.45. Neilgi pēc oficiālās atklāšanas tur notiks vēl kāda aizraujoša aktivitāte – motociklistu komandas un skatītāju paraugdemonstrējumu veiklības braucieni “Gymkhana”, uz kuru aicinām kā pieredzējušus, tā arī jaunos motobraucējus. Dienas noslēgumā – īpašs somu rokgrupas "Manzana" koncerts. Saka, ka īstam motobraucējam nav sliktu laikapstākļu, iespējams tikai nepiemērots apģērbs, tāpēc neatkarīgi no laikapstākļiem šajā sestdienā gaidīsim visus – kā motobraucējus, tā interesentus, lai kopīgi atklātu šī gada motosezonu!” informē Arnis Blodons, “Latvijas Gada Motocikls 2018” organizētājs.

    “Priecājamies par ilggadējo sadarbību ar Latvijas Motociklu asociāciju, kuras rezultātā pie t/c “Mols” arī šogad norisināsies motosezonas atklāšanas pasākums. Jau piekto gadu kopīgi tiek organizēts gan motosezonas atklāšanas notikums, gan “Latvijas Gada motocikls” gadabalvas konkurss, kā arī aizvien jauni notikumi, kas pieejami ikvienam spēkratu interesentam un jo īpaši – arī ģimenēm ar bērniem. Arī šajā sestdienā aicinu ikvienu interesentu pulcēties pie tirdzniecības centra jau no plkst. 10.00, lai konkursa ietvaros varētu paspēt apskatīt jaunākos motociklu modeļus un retro mopēdus, kā arī piedzīvot iespaidīgu motociklu parādes norisi,” stāsta tirdzniecības centra “Mols” vadītāja Liene Karpova.

    Pasākums ir paredzēts visiem interesentiem un norisinās bez maksas.








    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties