Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 1 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


25 gadi, kopš pirmā DUCATI MONSTER izgatavošanas

  • Raksta opcijas
  • Pievienot komentāru
  • Drukāt
  • MOTOpower.lv,
    11-07-2018

    Šogad aprit tieši 25 gadi, kopš 1993. gada, kad tika izlaists pirmais DUCATI MONSTER modelis. Pa šiem gadiem MONSTER ir kļuvis par vienu no vispieprasītākajiem šī zīmola modeļiem, un 25 gadu laikā ir izgatavoti vairāk kā 325 000 eksemplāru.

    Par godu šim zīmīgajam notikumam DUCATI izstrādājis īpašu jubilejas modeli “Monster 1200 25° Anniversario”, kuram raksturīgs ‘ietērps’ Itālijas karoga krāsas, t.i., gan vējstikla, degvielas tvertnes un sēdekļa dekoratīvie elementi ir izgatavoti, iedvesmojoties no 2008. gada “Monster S4RS Testastretta Tricole” modeļa, Itālijas karoga krāsās: baltā, sarkanā un zaļā.

    Katrs dekoratīvais elements vai detaļa šim 25.jubilejas modelim ir izvēlēts rūpīgi (kā piemēram, zelta krāsas rāmis, “Marchesini” diski, kā arī sēdeklis ar “25th anniversary” logo utt.), lai ne tikai tā vizuālais koptēls, bet visā kopumā (ar jaunākās paaudzes “Testastretta 11° DS” divcilindru 147 zirgspēku jaudīgu motoru, cauruļveida tērauda rāmi, “Öhlins” priekšējo dakšu un aizmugurējo piekari, augstākās klases bremžu sistēmu utt.), tas būtu īpašs un labākais, ko vēlēties no ‘Naked’ tipa motocikla. “Ducati Monster 1200 25° Anniversario” būs pieejams tikai 500 eksemplāros.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties