Online

Pašreiz MOTOpower skatās 0 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


KAWASAKI ZX-6R 2019. gada modelis

  • Raksta opcijas
  • Pievienot komentāru
  • Drukāt
  • MOTOpower.lv,
    17-10-2018

    Kā jau ierasts, tuvojoties gada nogalei, motociklu ražotāji aizvien intensīvāk iepazīstina ar saviem jaunākajiem izstrādājumiem vai esošo modeļu uzlabotām, pārveidotām versijām.

    Arī KAWASAKI pavisam nesen publicējis nedaudz detalizētāku informāciju par savu ZX-6R 2019.gada modeli, kas solās būt ar daudz lielāku, jaunu elektronisko aprīkojumu un pārveidotu ārējo dizainu.

    Jaunā ZX-6R 636 cm3 motora, kas pirmo reizi parādījās ar 2002.gada ZX-6R modeli, jaunākā, Euro4 emisijas standartam atbilstošā versija būs papildināta ar diviem braukšanas režīmiem un veiklāku pārnesumu pārslēgu. Tāpat arī jaunā modeļa standarta aprīkojumā būs vilkmes kontroles un bremžu pretbloķēšanas sistēma, “Grippy Bridgestone Battlax Hypersport S22” riepas un “Shova BFF” dakša.

    Savukārt, runājot par ārējā dizaina jaunumiem, KAWASAKI vairāk iedvesmojies no agrākajiem modeļiem, līdz ar to 2019.gada ZX-6R modelī vairāk manāmas sākotnējo modeļu dizaina iezīmes. Ne tikai priekšējo lukturu jaunais izvietojums, bet arī kompaktā izmēra aste papildina agresīvāku kopskatu.

    Detalizētāka informācija par jauno modeli sekos vēlāk, pēc tā oficiālās prezentācijas.








    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties