Online

Pašreiz MOTOpower skatās 0 viesi un 1 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Motosporta sezonas atklāšana Liepājā jau 30. martā

  • Raksta opcijas
  • Pievienot komentāru
  • Drukāt
  • LaMSF,
    01-03-2019

    Tikai mēnesis līdz Cross Country sezonas atklāšanai Liepājā. 30. martā, Liepājā, „Motoparks Lauma” moto kompleksā notiks vērienīgākais Baltijas kausa pirmais posms un Latvijas kausa pirmais posms Cross Country. Jau pērnā gada sezonas atklāšanā šeit pulcējās rekordliels dalībnieku skaits, teju divsimt dalībnieki no Baltijas valstīm, šogad mērķis ir pulcēt vēl vairāk sportistu.

    2019. gada sezonas atklāšanas posms unikāls ar to, ka šīs būs pirmās motosporta sacensības Baltijā. Sacensībās dalību pieteikuši arī motokrosa braucēji, kuri šo posmu izmantos kā lielo iesildīšanos pirms motokrosa sezonas atklāšanas. Arī šogad sacensību organizatori trasi sākuši gatavot laikus un sola, ka sacensību dienā tā būs visaugstākajā līmenī.

    Enduro komisijas vadītājs Kaspars Ērkulis ir gandarīts par gaidāmajām sacensībām Liepājā un saka lielu paldies Liepājas pilsētai par atbalstu un piekrišanu šādu sacensību organizēšanai. „Šīs viennozīmīgi būs grandiozākās motosporta sacensības Liepājā 2019. gada sezonā, kas pulcēs stiprākos Baltijas motobraucējus. Šeit būs ko redzēt! Tiekamies 30. martā Liepāja, „Motoparkā Lauma” uz motosporta svētkiem Cross Country “Liepāja 2019”.”

    Sacensību nolikums:ŠEIT

    Reģistrācija: www.enduromanager.eu līdz 29. marta plkst. 14:00. Neskaidrību gadījumā rakstīt uz dbluma@inbox.lv

    Vairāk informācijas rakstot uz e-pastu: romanserkulis@inbox.lv vai zvanot Romānam Ērkulim pa tālr. 29228498, vai Kasparam Ērkulim pa tālr. 22309446.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties