Online

Pašreiz MOTOpower skatās 0 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Matīss Karro apstiprina dalību MXGP posmā Ķegumā

  • Raksta opcijas
  • Pievienot komentāru
  • Drukāt
  • LaMSF,
    06-06-2019

    Jau 15. un 16. jūnijā Ķeguma mototrasē “Zelta zirgs” notiks FIM pasaules motokrosa čempionāta sezonas devītais posms. Savu dalību sacensībās apstiprinājis arī pieredzējušais motosportists Matīss Karro.

    “2009. gadā pirmo reizi Latvijā notika pasaules čempionāts motokrosā, kur es arī ņēmu dalību,” sociālajos tīklos raksta Karro. “Nu jau pagājuši desmit gadi un priecājos paziņot, ka šogad es arī iziešu uz starta Ķeguma MXGP. Priecājos par šo iespēju un vēl vairāk priecāšos, ja arī Tu būsi atbalstīt.”

    Šosezon Karro startē ar “Husqvarna” motociklu un pavasarī jau startēja MXGP pasaules čempionāta otrajā posmā Lielbritānijā, kā arī trešajā posmā Nīderlandē, punktus gan neizcīnot. Savukārt Ķeguma posmā Karro piedalījās arī pagājušajā gadā, nevienā no braucieniem netiekot vadošajā divdesmitniekā.

    Jau šonedēļ notiks sacensības Krievijā, un starta sarakstos atrodams arī Karro vārds.

    Orļonokas trasē pirmo reizi šosezon uz starta pasaules čempionātā stāsies pērnās sezonas čempions Džefrijs Herlingss, kurš gan vēl pilnībā nav atguvies no janvāra beigās gūtās kājas traumas, taču uz sacensībām Ķegumā “Red Bull KTM” rūpnīcas sportists jau visticamāk būs labākā formā.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties