Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Piecas dienas līdz Latvijas čempionātam Supermoto

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (1)
  • Drukāt
  • Luīze Vīksna (LaMSF),
    18-08-2021

    Šajā nedēļas nogalē 22. augustā Biķernieku trasē norisināsies Latvijas čempionāta otrais posms motošosejā un supermoto. Supermoto disciplīnā uz starta stāsies S1, S2, S4 un SM street klase.

    Daudzi sportisti atzinuši, ka Biķernieku trase ir tehniski sarežģīta, interesanta. Tā ir leģendāra un unikāla ar to, ka tā ir viena no retajām trasē, kas atrodas pilsētvidē. Skatītājiem tā ir maz pārredzama, jo to iekļauj Biķernieku mežs. Visplašāk pārredzamā vieta ir starta un finiša taisne, kur pēc katra apļa var redzēt, kurā pozīcijā ierindojušies dalībnieki.

    Baltijas supermoto S2 klases vadošais sportists Kaspars Loss stāsta, ka šajā posmā sagaida, ka sacensībās ieradīsies daudz dalībnieku ar pozitīvu attieksmi. “Biķernieku trasi šādā konfigurācijā braukšu pirmo reizi. Domāju būs interesantas sacensības. Konkurentiem novēlu izturību un nepadoties,” saka Kaspars Loss.

    Latvijas Motosporta federācijas (LaMSF) ģenerālsekretāre Egija Skurbe ir gandarīta par gaidāmo Latvijas čempionāta otro posmu supermoto. “Liels prieks, ka LaMSF Motošosejas un LaMSF Supermoto komisija ir apvienojusies, lai šogad kopā aizvadītu Latvijas čempionātu.”
    Rīta cēlienā notiks Latvijas čempionāta posms motošosejā, bet dienas otrajā daļā - Latvijas čempionāta posms supermoto. Paralēli startēs pit bike, šosejas Zelta mopēds, būs arī sacensības skūteru klasei. “Šis ir pirmais gads kopš Biķerniekos notiek supermoto, par to man ir vēl lielāks prieks. Ir ienācis jauns kartodroms un jauns organizators. Supermoto komisijas vārdā saku lielu paldies Bruno Moto, Bruno Rožkalnam par veiksmīgi izveidoto sadarbību. Aicinu piedalīties mūsu latviešu braucējus, kā arī Lietuvas un Igaunijas dalībniekus, kā arī aicinu sportistus laikus reģistrēties sacensībām. Novēlu sportistiem veiksmi un izturību, lai labi laikapstākļi un tiekamies šo svētdien Biķerniekos!” tā Egija Skurbe.

    Online reģistrācija www.brunomoto.lv
    Reģistrācija sacensību dienā no 13.00-13.50

    Braucējiem ir iespēja izmēģināt trasi pirms sacensībām 21. augustā no plkst. 12.00 līdz 15.00.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties