Online

Pašreiz MOTOpower skatās 0 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


„Ducati” piedāvā jaunu projektu „Monster Art”

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (10)
  • Drukāt
  • MOTOpower.lv,
    02-05-2009

    Itāļu kompānija „Ducati” ar 21. aprīli piedāvā jaunu projektu „Monster Art”, kas laists klajā par godu atjauninātajai „Monster” motociklu sērijai.

    Šī projekta galvenā ideja ir dot iespēju jaunā „Monster” pircējiem uzreiz izvēlēties savām vēlmēm atbilstošu aprīkojumu, pirmkārt, tas attiecas uz motocikla krāsas izvēli.

    Parasti „Ducati Monster 696”, „1100” vai „1100 S” ir pieejami tikai trīs krāsās – baltā, sarkanā un melnā. Taču „Monster Art” ietvaros minētajām krāsām pievienojas vēl desmit: sarkanā GP(Rosso GP), oranža (Arancione Scrambler), zaļa (Verde Tricolore), dzeltena (Giallo Ducati), ceriņkrāsa (Lilla Glamour), zila (Blu Italia), gaiši zila (Azzurro Mediterraneo), purpura (Amaranto Glossy), kā arī sudrabkrāsa (Argento Vivo) un zelta (Oro Puro).

    Pasūtot jauno „Monster” kādā no iepriekš minētajām papildus krāsām, izņemot pēdējas divas – sudraba un zelta- pircējam būs jāpiemaksā 90 eiro, savukārt, ja kāds „Ducati Monster” pircējs vēlēsies savu motociklu zelta vai sudrabkrāsā, tad būs jāpiemaksā 190 eiro.
    Papildus izvēlētajai motocikla krāsai, „Monster” pircējiem ir iespēja izvēlēties arī atbilstošas krāsas dekoratīvos elementus, kas izmaksās 499 eiro, savukārt zelta un sudraba krāsā – 599 eiro.




    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties