Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 1 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Sākusies Streetbike Freestyle sacensību sezona!

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (7)
  • Drukāt
  • Stuntfighters Team Latvia,
    08-05-2009

    Ar Baltijas čempionāta pirmo posmu ir sākusies 2009. gada streetbike freestyle sezona. Čempionāta pirmais posms notika Kačergines trasē Lietuvā.

    Savu Baltijas līdera statusu arī šajā sezonā apliecināja Stuntfighters Team Latvia braucējs Jānis Rozītis, izcīnot pirmo vietu, lai arī gatavoties jaunajai sezonai Jānim traucēja kājas trauma. Otrā vieta lietuviešu labākajam braucējam Virgīnijam Žukauskam, trešais – lietuviešu jaunais talants Arūnas Gibieža.

    Ņemot vērā blīvo sacensību kalendāru, Baltijas čempionāta posms Jānim Rozītim bija iesildīšanās sacensības, lai pilnvērtīgi sagatavotos trijiem galvenajiem šīs sezonas startiem – pasaules čempionātam, kas maija vidū notiks Rumānijā, Vācijas atklātajam čempionātam, kas pulcēs visus labākos Eiropas braucējus un Krievijas atklātajam čempionātam, kas sola sīvu konkurenci, jo krievu braucēji nekādi negribēs pieļaut, ka kauss aizceļo uz ārzemēm.

    Vairāk informācija: Stuntfighters Team Latvia menedžeris Mārtiņš Arents, tel. +371 26337777, e-mail: mapo@stuntfighters.lv


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties