Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 1 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Futūristisks „Honda CB750 2015” koncepts

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (29)
  • Drukāt
  • MOTOpower.lv,
    28-05-2009

    Lai gan jauno futuristisko motocikla konceptu rotā „Honda” nosaukums, tomēr kompānijai ar tā izstrādi pagaidām nav nekā kopīga. Šo „Honda CB750 2015” izstrādājis dizaineris Igors Čaks, kas piedāvā savu jaunākās paaudzes versiju jeb pēcteci populārajam „Honda CB”.

    „CB750 2015” raksturīgs ne tikai liels spidometrs, bet arī iebūvēts dators ar 5 collu OLED skārienjutīgu ekrānu, kam ir trīs izvēlnes: GPS, braukšanas režīmi un diagnostikas režīms.

    Pamatā jaunā koncepta izstrādē ir izmantota oglekļa šķiedra, alumīnijs un titāns. Tas aprīkots ar 750 ccm, četru cilindru motoru, kas darbojas ar ūdeņradi. Tāpat tam raksturīga sešu pakāpju divsajūgu pārnesumu kārba, elektroniskā sānsveres un arī saķeres kontroles sistēmas, kā arī radara tehnoloģija, kas uztver to, kāda ir situācija uz ceļiem un nepieciešamības gadījumā samazina motocikla braukšanas ātrumu, lai izvairītos no sadursmes, tāpat arī ABS, gaisa drošības spilvens, stūres amortizātors un elektroniski regulējama elektromagnētiska priekšējā un aizmugurējā piekare.
















    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties