Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Publicēti vairāki fotoattēli ar jauno „Voxan Nefertiti “

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (6)
  • Drukāt
  • MOTOpower.lv,
    04-06-2009

    Globālajā tīmeklī publicēti vairāki fotoattēli ar franču kompānijas „Voxan“ jauno „Nefertiti“ modeli, lai gan pirms gada kompānijas prezidents bija paziņojis, ka „Nefertiti“ tiks parādīts tikai tad, kad tas būs pieejams tirdzniecībā jau nākamajā dienā.

    Atsaucoties uz MotoRevue publicēto informāciju maija sākumā, Fasterandfaster ziņoja, ka jaunais “Nefertiti” ir jau gandrīz gatavs nonākt pie pircējiem, tomēr kompānijas prezidents norādīja, ka tā laišana tirdzniecībā notiks tikai tad, kad būs beigusies globālās ekonomikas recesija.

    Pagaidām kompānija nav izplatījusi detalizētu tehnisko informāciju par jauno “Nefertiti”, tomēr Fasterandfaster raksta, ka tā pamatā visticamāk ir “Voxan Super Naked XV”, kuru izstrādājis tas pats dizaineris, kas radījis “Aprilia Moto 6.5”. Sērijveida ražošanai gatavais “Nefertiti” visticamāk iegūs “Voxan” 1 166 ccm ‘V-Twin’ motoru.

    Tomēr neskatoties uz līdzšinējiem paziņojumiem vairāki ziņu avoti jūnija sākumā, kā piemēram, Future-Motorcycles, vēsta, ka oficiāli jaunā „Voxan“ rodstera tirdzniecība tiks uzsākta jau šī gada jūlija vidū, kas liecina, ka vai nu pēc kompānijas domām globālā ekonomiskā krīze ir jau pārvarēta vai „Voxan“ vienkārši nolēmis ātrāk laist tirdzniecībā jauno modeli. Tā aptuvenā cena Eiropā tiek prognozēta 12 490 eiro.










    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties