Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 2 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Spēcīgā „Cagiva Mito” versija – „Scorpion Performance”

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (16)
  • Drukāt
  • MOTOpower.lv,
    17-06-2009

    Pēc aptuveni četru gadu ilga darba Simone Barbagallo izrādījis savu izstrādāto un pārveidoto „Cagiva Mito” versiju, kas viņam izmaksājusi pat vairāk kā 55 000 ASV dolāru (neskaitot paša motocikla cenu) un ieguvusi nosaukumu „Scorpion Performance”.

    Tātad, jaunā motocikla izgatavotājs par pamatu tam ir izmantojis „Mito” bāzes modeli ar 125 ccm, divu taktu dzinēju. Barbagallo „Scorpion Peformance” dzinēja darba tilpumu ir palielinājis līdz 200 ccm, kā arī papildinājis minēto motoru ar kompresoru un NOS sistēmu. Tā rezultātā jaunās „Mito” versijas maksimālā jauda ir 90 zs, turpretī tā svars ir palicis līdzšinējais, proti, 100 kg.

    „Scorpion” ieguvis arī virkni dažādus citus papildinājumus, kā piemēram, 17 collu kaltus „Marchesini” magnija riteņu diskus, digitālu instrumentu paneli, 50 mm USD „Marzocchi” dakšu, uzlabotas „Brembo” bremzes, tāpat arī oglekļa šķiedras virsbūvi utt.

    Pats S. Barbagallo savu „Scorpion Performance” raksturo kā vienkārši perfektu motociklu, kas solās pārspēt pat vairākus sporta baikus, kas vienkārši ir pārāk lieli un smagi, līdz ar to tie nespēj „izmantot savu potenciālu”.


















    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties