Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Durka Racing 4. posms Kandavā š.g. 4. jūlijā

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (3)
  • Drukāt
  • Durka.lv ,
    02-07-2009

    Durka Racing amatieru motošosejas sacīkšu 4. posms notiks š.g. 4. jūlijā, Kandavā, Swedbank kartodromā. Sacīkšu sākums jau 10:30, skatītājiem ieeja bez maksas. Šajā pašā laikā un vietā notiks arī Latvijas čempionāta 6. posms supermoto.

    Kandavas kartodroms ir jaunākā kartingtrase Latvijā un interesanta gan skatītājiem, gan sportistiem. Skatītāji var pārredzēt visu trasi no tai blakus esošā paaugstinājuma, savukārt, sportistiem ir iespēja braukt pa pavisam jaunu asfaltu ar ļoti labām saķeres īpašībām, kā arī interesantu reljefu.

    Durka Racing sacīkstes šajā trasē notika jau pagājušajā gadā, bet šogad reizē ar amatieru motošosejas sacīkstēm notiks arī Latvijas čempionāta supermoto posms. Sacīkstes gan būs nedaudz neparastas, jo Kandavas kartodromā nav pieejams bezceļa posms un jāsacenšas būs tikai uz asfalta.

    Durka Racing amatieru motošosejas sacīkšu 7 posmi 2009. gadā notiek kartingtrasēs visā Latvijā.

    Biedrība “Durka Racing” ir dibināta 2005. gadā. Tās mērķi - attīstīt amatieru motosportu Latvijā un padarīt to pieejamu pēc iespējas plašākam interesentu lokam, organizēt ielu motociklu sacensības kartinga trasēs un apvienot motosporta entuziastus un atbalstītājus.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties