Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 1 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Jaunākā „BMW” navigācijas ierīce motocikliem

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (8)
  • Drukāt
  • MOTOpower.lv,
    10-07-2009

    Jūlija mēneša sākumā kompānija „Garmin” paziņojusi, ka kopīgi ar „BMW Motorrad” izstrādāta jauna GPS navigācijas ierīce motocikliem „BMW Motorrad Navigator IV”.

    Tā ir jauna GPS navigācijas sistēma, kuras pamatā ir „Garmin Zumo 660”, t.i., jaunajai „BMW Motorrad Navigator IV” ir raksturīga „Garmin” navigācijas tehnoloģija, kā arī īpaši papildinājumi no „BMW” , kā piemēram, „BMW” dīleru datubāze, unikālas audio un ‘Bluetooth’ sistēmu lietošanas iespējas.

    Tātad, jaunākā „BMW Navigator IV” ir ieguvusi ātrāku procesoru, lielāku 4.3 collu, 16:9 skārienjūtīgu ekrānu ar lielākām pogām, kuras iespējams nospiest, nenovelkot motobraucēju cimdus. Savukārt ‘A2DP’ ‘Bluetooth’ bezvadu tehnoloģija nodrošina iespēju motocikla vadītājam brīvi un droši (nenovelkot ne aizsargķiveri, ne cimdus) sarunāties pa telefonu, klausīties MP3 vai ‘turn-by-turn’ instrukcijas.

    Pavisam šajā ierīcē ir iekļautas 40 Austrum un Rietumeiropas valstu kartes ar aptuveni 1,5 miljoniem interešu punktiem. Tā ir ūdensizturīga un ražotāji sola, ka litija-jona baterija nodrošinās jaunās ierīces aktīvu darbošanos vismaz piecas stundas.
    Tirdzniecībā jaunā „BMW Navigator IV” nonāks šī gada trešajā ceturksnī un tās cena būs 750 eiro.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties