Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Nacionālā Amatieru Čemionāta 2. posms - jau 3. reizi Liepājā

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (67)
  • Drukāt
  • Durka.lv,
    17-05-2010

    Nacionālā Amatieru Čempionāta motošosejas sportisti un viņu atbalstītāji jau gatavojas otrajam sacensību posmam, kurš notiks 22. maijā, Rudes kartodromā, Liepājas pusē. Skatītājus gaida ne tikai lieliska cīņa dažādajās NAČ pārstāvētajās klasēs, bet arī Latvijas Čempionāta Supermoto 3. posms un stantraidinga jeb mototriku paraugdemonstrējumi. Pirmais starts 13:00, skatītājiem ieeja bezmaksas.

    Rudes kartodromā biedrība Durka Racing sacensības organizē jau 3. reizi. Jāatzīmē, ka starp motošosejas Tautas klases līderiem šogad ir arī sportisti no Liepājas - Agris Sležis un Emīls Janaitis, kuri savā mājas trasē noteikti var pretendēt uz uzvaru.

    Pēc Liepājas posma meistarklases sportisti un viņu atbalstītāji varēs atpūsties tikai nedēļu, jo jau 29. un 30. maijā Rīgā, Biķerniekos notiek sacīkstes, kuru ietvaros brauks arī NAČ meistarklases dalībnieki.

    Nacionālā Amatieru Čempionāta norise nebūtu iespējama bez mūsu atbalstītājiem - Honda (SIA H33), R1.com.lv riepas un diski, motopower.lv, Ātruma cilts, K&N, stuntfighters.lv, DDC, VALINTA, Ivara Kazāka Juridiskais birojs, L.A.M.A., Arča moto, žurnāls Sports, Motodroms, HCT Automotive, WILO, Motoaplis, TV Motors, MOTUL, MotoLietas.lv, FlaktWoods, Sawi.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties