Online

Pašreiz MOTOpower skatās 0 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Māris Jēkabsons startēs Igaunijas motošosejas čempionāta 1. posmā Somijā

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (14)
  • Drukāt
  • Mārtiņš Eglītis,
    11-06-2010

    Māris Jēkabsons gatavojas startam Igaunijas čempionātā motošosejā. Svētdien, 13. jūnijā, Somijas trasē "Motopark" notiks Igaunijas motošosejas čempionāta 1. posms, kurš norisināsies reizē ar Somijas čempionāta un Nordic Superbike posmu.

    Pagājušajā sezonā Māris ar labiem panākumiem startēja Igaunijas čempionāta B-600 klasē, kurā ieguva 3. vietu.
    Šogad Māris startēs Superstock-600 klasē, kurā brauc daudz spēcīgāki konkurenti, un, ja pagājušajā sezonā vairākos posmos Mārim izdevās izcīnīt pirmās vietas, tad šogad, lai nokļūtu uz pjedestāla, būs kārtīgi jāpasvīst.

    Spēcīgākie Māra konkurenti būs Martin Partelpoeg (trīskārtējs Igaunijas čempions, Scandinavian Open 3. vietas ieguvējs), Kristjan Sepa (Baltijas čempionāta Biķernieku posma uzvarētājs), Kristjan Beljaev (B-600 klases uzvarētājs un Superstock-600 3. vieta), kā arī Eno Juul (iepriekšējās sezonas Superstock-600 kopvērtējuma 2. vietas ieguvējs).

    Tā kā Motopark trasē nedaudz vēlāk notiks arī Krievijas čempionāta posms, šajās sacīkstēs treniņa nolūkos gatavojas piedalīties arī Krievijas sportisti. Šobrīd Superstock-600 klasē startam 13. jūnijā pieteikušies 19 sportisti.

    Jēkabsons jau agrāk ir braucis šajā trasē, tomēr pagājušās sezonas sacīkstes beidzās neveiksmīgi – lietus laikā viņš piedzīvoja highside kritienu ātrākajā trases līkumā un izstājās no cīņas par kopvērtējuma punktiem.

    Šogad Igaunijas motošosejas čempionātā būs seši posmi, no kuriem divi notiks Somijas trasēs Motopark un Kemora, viens – Sāmsalā un atlikušie trīs – Pērnavas trasē.



    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties