Online

Pašreiz MOTOpower skatās 0 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


N.A.Č 4. posms s.k. 333 17.07.2010

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (13)
  • Drukāt
  • Durka.lv,
    15-07-2010

    Sestdien, 17. jūlijā 11:55 sporta kompleksā 333 Nacionālā Amatieru Čempionāta motošosejā 4. posms.

    Reizē ar NAČ sacīkstēm notiks arī Latvijas čempionāta supermoto 5. posms, kā arī Igaunijas čempionāta supermoto 4. posms. Igaunijas čempionāta etapa norise liek cerēt uz ātro somu ierašanos.

    NAČ kopvērtējumā pēc iepriekšējā posma Biķerniekos notikušas izmaiņas, tomēr līderi joprojām ir tie pasi.
    Supermoto klasē pirmais joprojām Krišjānis Cers, otrais Māris Mežgals, bet trešo vietu šobrīd ieņem Roberts Circenis.

    Minimoto ieskaitē vietu sadalījums nav mainījies - priekšā Kārlis Vikmanis, seko Kaspars Svīkulis un Āris Matesovičs.
    Ievērojamas izmaiņas motorolleru 50 stock ieskaitē - Dmitrijs Petrisins no pirmās vietas noslīdējis uz astoto un tādējādi par vietu uz augšu pakāpušies Dmitrijs Kraiņevs un Vitālijs Andrejevs. Trešais Andris Krištobāns. Te gan jāpiezīmē, ka vēl nav noticis pietiekams posmu skaits lai ņemtu vērā tikai 5 posmus no sešiem, kas šajā klasē noteikti veiks korekcijas vietu sadalījumā.

    Motorolleru 70 racing klasē pirmais Kaspars Brigzne, otrais Dmitrijs Kanajevs, bet Jānis Eglītis zaudējis vienu vietu un nu ir trešais.

    Motošosejas tautas klasē pirmais joprojām Emils Janaitis - pār otrajā vietā esošo Arturu Stankeviču viņam ir pieklājīgs 19 punktu pārsvars. Didzis Trūbs no 2. vietas atkritis uz piekto un trešajā - Santis Zauers.

    Meistarklasē pirmais joprojām Artis Ozols, bet Uldim Eglītim ir tikai par vienu punktu mazāk un situācija pamazām sāk atgādināt iepriekšējās sezonas beigās esošo, kad pirms pēdēja posma viņam pietrūka tikai 2 punktu. Trešajā vietā joprojām Māris Dankerts, bet ceturtajā izvirzījies Zigmunds Pakalnieks, savukārt šīs sezonas debitants Artis Markots jau piektais.

    Latvijas Čempionātā supermoto pirmajā vietā šobrīd Agris Ļitvinovs, otrais Dzintars Baltais, bet trešo vietu ieņem Atis Pārums.

    “R1” riepu serviss kā vienmēr atbalstīs visus sacensību dalībniekus, piedāvājot riepu nomaiņu bez maksas. Būs arī iespēja iegādāties jaunas un lietotas motoriepas par īpaši labām cenām!

    Nacionālo Amatieru Čempionātu atbalsta Honda (SIA H33), R1.com.lv riepas un diski, MOTOpower.lv, Ātruma cilts, K&N, stuntfighters.lv, DDC, VALINTA, Ivara Kazāka Juridiskais birojs, L.A.M.A., Arča moto, žurnāls Sports, Motodroms, HCT Automotive, WILO, Motoaplis, TV Motors, MOTUL, MotoLietas.lv, FlaktWoods, Sawi.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties