Online

Pašreiz MOTOpower skatās 0 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Battery Superkauss meitenes

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (5)
  • Drukāt
  • Superkauss,
    28-02-2011

    Pēc garām un karstām žūrijas diskusijām ilgi nākušais, taču viennozīmīgi labi atnākušais lēmums ir klāt. Esam izvēlējušies 2011.gada „Battery Superkauss” meitenes, kuras šogad liks spožāk iemirdzēties līdzjutēju acīm, straujāk iepukstēties atbalstītāju sirdīm, kuras iekurinās sportistus zibenīgākiem starta līkumiem, augstākajiem lēcieniem un viselegantāk izstūrētām trases virāžām. Īsāk sakot - meitenes uzgriezīs kārtīgu motokrosa viesuli visos „Battery Superkauss” posmos gan trasēs, gan ārpus tām.

    Esiet pazīstami – „Battery Superkauss” 2011.gada meitenes:

    Endija



    Liene


    Rita


    Santa


    Uzzinot žūrijas lēmumu, meitenes bija neviltotā sajūsmā - skaļi prieka saucieni „Yes, yes, yes! Super, super, super!!”, kā arī milzīga apņēmība šogad „uzspridzināt” Superkausa atmosfēru ar savu pozitīvo un eksplozīvo enerģiju.

    Kā ziņots, meiteņu konkurss tika izsludināts janvārī, kura laikā pieteicās vairāk kā 30 meitenes. Konkursa 2.kārta ar fotosesiju, filmēšanu un intervijām notika pagājušajā nedēļas nogalē, 19.februārī modeļu aģentūras “Vocatio” telpās. Meitenēm tiks piedāvāti sadarbības nosacījumi ar „BatterySuperkauss” uz 2011.gada motokrosa sezonas laiku.

    „BatterySuperkauss” meiteņu konkursam pieteicās liels skaits dalībnieču, katra ar sava odziņu un pipariņu (no kā žūrijas locekļi joprojām jūtas apžilbināti). Un tā kā pirms sezonas ir paredzētas fotosesijas ar sportistiem un vēl dažādas aktivitātes, tad tās, kuras neiekļuva šo četru atraktīvo meiteņu lokā, esiet gatavas un varbūt tieši kādu no Jums mēs individuāli uzrunāsim, lai Jūs ar savu līdzdalību papildus izdaiļotu šos plānotos pasākumus.

    Meitenes, kuras piedalījās konkursa 2.kārtā, varēs apmeklēt Battery Superkausa sacensības par brīvu visu gadu.
    Šī būs Tava aizraujošākā vasara!

    Autors:
    Superkauss

    www.superkauss.lv
    www.twitter.com/superksuss
    http://www.facebook.com/SupercupLV


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties