Online

Pašreiz MOTOpower skatās 0 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Gribat parunāt par Husqvarna?

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (10)
  • Drukāt
  • Motografs.lv,
    23-06-2011

    Itāliešu ražotājs nācis klajā ar kārtējo informācijas devu par rudenī gaidāmo ielas motociklu.

    Šoreiz ziņas par tehnisko pusi izpaliek, toties dažas “spiegu fotogrāfijas” ļauj apjaust motocikla izmērus, ergonomiku, kā arī dizaina iezīmes. Kā redzams, Husqvarna topošais modelis ir kompakts, virsbūves paneļi rādās kā nākuši no konceptmodeļa, savukārt tādas detaļas kā BMW riteņu diski diez vai jātulko savādāk kā “kaut kas mums te darbnīcā mētājās, to arī pieskrūvējām”.



    Vienīgais patiesi oriģinālais elements ielinieka ārienē pagaidām ir dīvainais spoileris–dubļusargs virs priekšējā riteņa. Kas zina, varbūt tas palīdz novērst nemitīgos ratā braukšanas draudus, bet varbūt tas ir rītdienas modes kliedziens.



    Nopietni runājot, Husqvarna, sekojot BMW paraugam, ir sagatavojusi arī video, kurā skaidro savas dizaina idejas. Un, lai kā tur būtu ar stilu, tā viens izskatās, ka BMW koncerns ir noskaņots no Husqvarna uztaisīt kārtīgu KTM konkurentu.





    P.S. Husqvarna jaunajam modelim ir izveidojusi speciālu interneta vietni, kur apgalvo, ka oficiālus tehniskos datus izziņos 25. jūnijā, bet pilnībā motociklu atklās 1. jūlijā.

    VIDEO: http://www.youtube.com/watch?v=JsSVXfXHcN8&feature=player_embedded


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties