Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 3 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Motošosejas treniņš ielas braucējiem instruktoru pavadībā vai Not Miizing V3 28.06.2011.

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (8)
  • Drukāt
  • Motoaplis.lv,
    28-06-2011

    Šo otrdien, 28.06.2011. no plkst. 18:30 līdz 20:30 notiks šogad jau trešais moto treniņš ielas braucējiem instruktoru pavadībā pa lielo moto trasi Biķernieku kompleksajā sporta bāzē. Treniņā var piedalīties jebkurš, kuram ir ielas vai šosejas motocikls labā tehniskā stāvoklī un motociklistam atbilstošs ekipējums.

    Motošosejas klubs „Motoaplis” pirmo šogad reizi rīko Motoaplis Kausa izcīņu ielas braucējiem, kurš sastāv no trīs posmiem un notiek Biķernieku kompleksajā sporta bāzē. Motoaplis Kausa izcīņas ietvaros treniņu apmeklētāji varēs mēroties spēkiem un iemaņām , kuras ir apgūtas treniņu laikā. Sezonas kopvērtējumā katras klases pirmo trīs vietu ieguvēji tiks apbalvoti. Daiļā dzimuma pārstāves katrā posmā saņems pārsteiguma balvas, kā arī sezonas noslēguma pasākumā dalībnieces tiks pie īpašām balvām. Lai piedalītos Motoapļa kausā ir nepieciešama Motoaplis kluba licence, kuras demokrātiskā sezonas maksa ir LVL 10 un nelaimes gadījumu apdrošināšanas polise ar ierakstu motosports.

    Pirmais Motoaplis kausa posms jau notika šā gada 5.jūnijā, atlikušie divi notiks 6.augustā un 11.septembrī.

    Pirmā posma pirmo trīs vietu ieguvējii A-grupā ir Igors Voroņins, Māris Dūrītis, Valdis Veinbergs un B-grupā -Kaspars Svīkulis, Kaspars Martinsons un kaimiņu valsts pārstāvis no Igaunijas Priit Mets.

    Kaut arī Motoaplis Kausa pirmais posms jau ir noticis, dalībniekiem vai topošajiem dalībniekiem ir vērts atcerēties, ka pirmā posma izlaišana nenozīmē, ka nav vērts piedalīties, jo motosports ir ne tikai dalībnieku sacensības, bet arī tehnikas sagatavotības pārbaude, kā arī vislabākais treniņš ir sacensības.

    Lai apzinātu nepieciešamo instruktoru skaitu, Treniņu organizators lūdz savlaicīgi piereģistrēties treniņam internetā.

    Sīkāka informācija: http://www.motoaplis.lv/raksts.php?id=82&lapa=1&his=1


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties