Online

Pašreiz MOTOpower skatās 0 viesi un 3 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


29. oktobrī GRANDSWAP.COM moto detaļu tirgus

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (4)
  • Drukāt
  • grandswap.com,
    26-10-2011

    29.oktobrī ,,Ātruma cilts’’ kartinga hallē no plkst. 9:00 līdz 15:00 Grandswap.com organizē Moto detaļu tirgu. Līdz ar motociklu sezonas noslēgumu ir iestājies īstais laiks, lai mocīšus sāktu uzspodrināt jaunajai sezonai, jo garā ziema kā reiz tam radīta. Tāpēc, pirms došanās nākošā gadā dārdošajā parādes braucienā, kas ir kā skaļš vēstījums par sezonas atklāšanu, lai mocis brauktu un labi izskatītos, tas jāsaķīlē, jāuzspodrina, jāuzlabo. Tādēļ īsti laikā ir 29. oktobrī apmeklēt Ātruma cilts Kartinga halli Rīgā, Mežciemā, lai piedalītos demokrātiskākajā un vienīgajā Motociklu detaļu tirgū!

    Uz šo pasākumu aicināts ikviens: vīriem, protams, interesēs tehniskā puse, vectētiņi varēs atcerēties vētraino jaunību, apskatot antīkos dzelzs rumakus, bet dāmas varēs atklāt jaunu un aizraujošu pasauli, un, ja ne akurāt pierunāt vīru doties vēl kādā vēlīgā rudens izbraucienā uz moča, tad vismaz smelties idejas stilam – dažādkrāsu ādas bikses un korsetes vien ir ko vērts! Jo šajā tirgū tiek piedāvātas ne tikai detaļas, bet arī ekipējums, paši spēkrati, tūninga elementi, aksesuāri, apģērbi.

    Pasākums, entuziastu organizēts, noris jau piekto reizi. Jāpiezīmē, ka šis ir vienīgais šāda veida un mēroga pasākums Latvijā! „Ar katru gadu piedalās arvien vairāk cilvēku, nu jau šeit ierodas motociklisti no visas Baltijas, lai tirgotos, mainītos, dalītos pieredzē, demonstrētu dažādus knifus un vienkārši parunātos, paskatītos, kas notiek kaimiņos,” stāsta organizators, motovīrs ar gandrīz 20 gadu stāžu un solīdu reputāciju motociklistu aprindās, Ivo Brazovskis jeb Pifs. Te ir lieliska iespēja satikt domubiedrus, iepazīties ar slavenākajiem pārbūves speciālistiem visdažādākajās jomās – sākot no antīko motociklu restaurācijas līdz mūsdienu sporta motociklu tūningam. Arī interesentiem, kas ikdienā nav cieši saistīti ar motociklu pasauli, šī būs īstā iespēja nokļūt motociklistu vidē. Un, kas zina – ja laika apstākļi un īpašnieks ļaus, varbūt būs iespēja arī izmest kādu līkumu!

    Ieejas maksa demokrātiska – 1 lats, bērniem – bez maksas.
    Apmeklētājiem tirgus būs atvērts no plkst. 9.00 līdz 15.00.
    Tirgotāji ir aicināti ierasties no 7.30 līdz 9.00. Maksa par vietu– Ls 10.

    Lai pieteiktu tirdzniecības vietu, kā arī papildu informācijai zvaniet: 29282655 vai rakstiet: pifs@grandswap.com

    Informācija par tirgus vietu - http://www.kartinghalle.lv/

    Gadatirgu organizē grandswap.com

    Tirgus ir domāts visu veidu motociklu faniem.

    Ātruma cilts kartinga hallē, S.Eizenšteina 2, Rīga, LV-1079



    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties