Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Jauna navigācijas ierīce - „BMW Navigator Zumo”

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (1)
  • Drukāt
  • MOTOpower,
    14-08-2008

    "BMW Motorrad” sadarbībā ar „Garmin” laiduši klajā jaunākās paaudzes navigācijas un sakaru ierīci motobraucējiem „Navigator Zumo”, kas paredzēta tieši „BMW” markas motocikliem.

    Atšķirībā no iepriekšējiem „Navigator II” vai „NavigatorIII”, jaunā „Zumo”ierīce ir daudz kompaktāka, izsturīgāka un ērtāk lietojama, jo, piemēram, vadības pogas, kas atrodas ierīces kreisajā pusē, ir pietiekami lielas, lai motocikla vadītājs tās varētu brīvi nospiest pat ar cimdiem rokās.

    GPS navigācijas ierīcē ir ielādētas visas Eiropas valstu kartes, kā arī apjomīga un detalizēta informācija par interešu punktiem (POI), t.i., viesnīcu, ēdināšanas iestāžu, benzīna uzpildes staciju (utt.) atrašanās vietas. Savukārt ‘Bluetooth’ savienojums nodrošinās iespēju dzirdēt norādījumus un atbildēt uz ienākošiem mobilā telefona zvaniem vai veikt izejošos zvanus.
    Tātad, motocikla vadītājam atliek tikai izvēlēties galamērķi vai konkrētu adresi un navigācijas sistēma dos norādes kurp doties, nosaucot ielu nosaukumus un vajadzības gadījumā arī tuvākās vietas, kur atrodas kāda ēstuve, hotelis vai veikals.

    Padomājot par motociklistu papildus labsajūtu brauciena laikā, „Navigator Zumo” ražotāji to ir izstrādājuši tā, lai šī triecienizturīgā un ūdensizturīgā ierīce būtu viegli pievienojama MP3 atskaņotājam.

    ‘TMC’ satiksmes ziņojumu uztvērējs nodrošinās jaunāko satiksmes informācijas saņemšanu, līdz ar to būs vieglāk izvēlēties maršutu, lai izvairītos, piemēram, no sastrēgumiem.

    Uz displeja attēlotais attēls vai benzīna daudzuma rādītājs būs ideāli saskatāms pat pie ļoti spilgtas saules gaismas, turklāt ierīce brīdinās motocikla vadītāju, ja būs nepieciešama degvielas uzpilde.

    „Zumo” komplektā ietilpst arī pārvietojama un uzlādējama litija-jona baterija, kura darbojas vairāk kā piecas stundas.

    Jaunās „BMW Navigator Zumo” navigācijas ierīces cena ir 425 Ls.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties