Online

Pašreiz MOTOpower skatās 0 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


16. augustā pirmspēdējais Latvijas čempionāts endurokrosā

  • Raksta opcijas
  • Pievienot komentāru
  • Drukāt
  • Dace Tribocka,
    15-08-2008

    Pēc aizvadītiem trim no paredzētajiem četriem 2008. gada Latvijas čempionāta endurokrosa posmiem, čempionātā E3 klasē stabilu pozīciju ieņem Jānis Vinters, senioru klasē Artūrs Robežnieks un 85cmm klasē Uldis Spulle. 16. augusta Latvijas un Baltijas endurokrosa sacensībās gaidāma cīņa par kopvērtējuma izvietojumu E1, E2 un kvadri open klasēm.

    16. augustā Liezēres Liepiņkalna trasē, kur pirms mēneša aizvadīts Latvijas čempionāts enduro, norisināsies Latvijas un Baltijas čempionāts endurokrosā. Tā kā 2008. gada Latvijas čempionāta endurokrosā sezona tuvojas noslēguma, pirmspēdējais posms varētu vēl ieviest korekcijas kopvērtējuma izvietojumā vairākās Latvijas čempionāta klasēs.

    Uzvarot divos no trim čempionāta posmiem, E1 klasē līderis Madars Pureklis (Motosports RT) ar 12 punktu pārsvaru no otrās vietas. Otrajā vietā M. Purekļa kluba biedrs Edgars Siliņš (Motosports RT), kas pēdējā endurokrosa posmā Stelpē teicami un pārliecinoši izcīnīja pirmo vietu. E2 klasē kopvērtējuma augšgalā ierindojas kluba Motosports RT pārstāvis Lauris Ermanis, tomēr tikai ar 7 punktu starpību otrajā vietā ierindojas Armands Jankovskis. Šajā klasē kopvērtējuma tabulā pēdējie posmi var ieviest korekcijas, jo arī Eduards Stefanovičs (Motosports RT), kas šobrīd ir trešajā vietā, pirmajos divos posmos ieguvis pirmās vietas.

    Ar trim uzvarām E3 klasē pārliecinoši un stabili augstāko godalgoto vietu ieņem Jānis Vinters (J. Vintera motoklubs). Tikpat pārliecinoša ir pirmās vietas pozīcija jaunākajā 85cmm klasē ar Uldi Spulli (Saldus 2000) priekšgalā.. Lai ar pēdējā posmā iegūta otrā vieta, kopvērtējuma pārsvars ir 41 punkts.

    Tikpat stabilas pozīcijas Latvijā senioru klasē ir kluba Moto AZ pārstāvim Arturam Robežnieka, trīs posmos iegūti pirmās vietas 60 punkti, kopvērtējumā ar 180 punktiem 21 punkta pārsvars pār otro vietu, sportistu Ivaru Telli (Moto AZ).

    Interesantas un spraigas cīņas gadāmas četrriteņu jeb kvadraciklu klasē, kur līdzīgi kā E2 klasē visu izteikts tikai sezonas noslēguma finiša karogs. Šobrīd pēc trim posmiem vadībā Andris Grāviņš (Motosports RT).


    Kopvērtējuma tabula pieejama

    http://www.endurosports.lv/index.php?option=com_content&task=view&id=25∂=3latv




    Sacensību dienas kārtība:

    Reģistrācija no pl. 8 – 10.30

    Tehniskā kontrole no pl. 8.15 – 10.20

    Brīvie treniņi no pl. 8.15 – 10.20



    Braucieni:

    Kvadri open, C un ATV pl. 11.00

    E1, E2, E3, seniori pl. 12.30

    Hobiji, C pl. 12.30

    85cmm, veterāni pl. 12.30

    Apbalvošana pl. 15.00.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties