Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


MCA pārrunā 2012. gada moto sezonu ar Valsts Policiju

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (2)
  • Drukāt
  • MCA,
    28-11-2012

    23.novembrī viesnīcas „Hotel airport ABC” konferenču zālē pēc MCA iniciatīvas tikās MCA pārstāvji un VP Rīgas reģiona priekšnieka vietnieks Normunds Krapsis, Valsts Tiesu ekspertīžu biroja vecākais tiesu eksperts Oskars Irbītis. Tika apkopota statistika par 2012. gada sezonu.

    Beidzoties motosezonai, aktīvākie braucēji norāda - motociklu bezkaunīgā un bezbailīgā uzvedība uz ceļa drīzāk ir mīts. Negadījumu skaits īpaši nepieaug, lai gan motociklistu kļūst aizvien vairāk.

    Šo sezonu motobraucēji noslēguši ar iepriecinošu secinājumu - tie, kas brauc ar diviem riteņiem un tie, kas ar četriem, saprotas arvien labāk.

    Orgānu donori - tā parasti sauc tos, kas uz ceļiem uzvedās tā, it kā būtu tur vieni paši un neapdomīgi riskē ar savu dzīvību. Izņēmumi, protams, ir, taču ceļu satiksmes negadījumu statistika rāda, ka traku motobraucēju nekļūst vairāk.

    Šosezon nelaimes gadījumu skaits gan ir pieaudzis par astoņiem, taču policijā saka - īpašai trauksmei nav pamata, jo pašu motociklu uz ielām kļuvis ievērojami vairāk. Septiņiem motociklistiem Latvijā šī gan bija pēdējā sezona.

    Ar MC zīmēm rotātas vestes 2012 gada sezonā saistībā ar avarijas statistiku nav iekļuvušas. Tas nozīmē, ka klubu disciplīna pozitīvi ietekmē braukšanas drošību.

    Bīstamākās dienas ir piektdienas pirms mototusiņiem, savukārt diena pēc tusiņa ar negatīvu statistiku neizceļas.

    Vairāk skaties «Panorāmas» sižetā :






    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties