Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Energica – pirmais itāļu ielas motocikla prototips ar elektromotoru

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (11)
  • Drukāt
  • MOTOpower.lv,
    06-12-2012

    Novembrī aizvadītajā EICMA izstādē debitēja pirmais itāļu izstrādātais ielas motocikla prototips “Energica”, kuru darbina elektromotors.

    Itālijā, Modena pilsētā esošā ražotāja “CRP Group” jaunākais veikums “Energica” aprīkots ar PMAC sinhrono elektromotoru ar eļļas dzesēšanu, kuru darbina litija-polimēra baterijas un, kura jauda ir 100 kW (136 zirgspēki) un maksimālais griezes moments 160 Nm. Ar vienreizēju uzlādi “Energica” solās veikt 150 kilometru lielu attālumu un tā maksimālais ātrums var būt 220 km/h.

    Neņemot vērā “Energica” atšķirīgo spēka agregātu, pārējais aprīkojums tam ir gluži ierasts kā jau vairumam standarta šāda tipa motocikliem: pilnībā regulējama 43 mm USD Marzocchi dakša, pilnībā regulējams Sachs amortizators, Sachs stūres dempferis, 17 collu Marchesini vieglemtāla diski ar Pirelli Diablo Rosso II 120/70 un 180/55 riepām, Brembo bremzes( priekšā 310 mm divdisku ar radiāliem 4 virzuļu suportiem), multifunkcionāls LCD digitāls instrumentu panelis un LED priekšējie lukturi.
    Tiek plānots, ka “Energica” sērijveida ražošanā varētu nonākt 2014. gadā.




    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties