Online

Pašreiz MOTOpower skatās 0 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


„Harley-Davidson Rīga Open House” dienas

  • Raksta opcijas
  • Pievienot komentāru
  • Drukāt
  • Baiba Beļinova, SIA „Motofavorīts”,
    21-09-2013

    SIA „Motofavorīts” Harley-Davidson oficiālais pārstāvis Latvijā 20.septembrī rīkoja „Harley-Davidson Rīga Open House” dienas, veltītas motociklu ražotnes 110. gadskārtas un projekta „Rushmor” prezentācijai Latvijā.

    Tiek demonstrēti divi jaunākie Harley-Davidson 2014. gada modeļi Harley- Davidson Ultra Electra Glide un Sportster Forty-Eight.

    Galvenais jaunums ir pilnīgi izmainīta dzinēja dzesēšanas konstrukcija. RUSHMORE ir īpašs uz klientiem vērsts projekts, kas ilgst jau četrus gadus un kura mērķis ir uzlabot Harley-Davidson motociklus. Tā ir motociklu attīstības programma, kuras ietvaros tiek izstrādāti tehniskie un dizaina uzlabojumi, kuru mērķis ir padarīt jaunos motociklus ērtākus ilgstošākiem braucieniem un ceļošanai. Tiek piedāvāts šāds aprīkojums: Boom!™ Box informācijas izklaides sistēma ar Bluetooth® ar GPS navigāciju, Daymaker™ LED priekšējie lukturi ar novatorisku dizainu, jauns priekšējais rāmis komfortablākai vadāmībai un Twin-Cooled™ High Output Twin Cam 103™ dzinējs ar lielāku jaudu un griezes momentu.

    Pasākuma preses sadaļu apmeklēja ASV vēstniecības pārstāvji Deborah A.Miller Politisko un Ekonomisko sakaru daļas vadītāja un John Wawrzyniak, kā arī H.O.G. Latvijas pārstāvniecības prezidents E.Valeinis, MCA un MC VBO prezidents A.Freimanis, LaMSF ģenerālsekretārs K.Kuļikovskis, žurnālisti un motociklisti.

    Gatis Panavs SIA „Motofavorīts” valdes priekšsēdētājs uzsvēra Latvijas motociklistu uzticību Harley-Davidson markai. Rietumeiropā Harley-Davidson zīmols aizņem mazāk par 15% motociklu tirgus nišas. Latvijā jau jūlija mēnesī Harley tirgus daļa bija 20% no kopējā motociklu skaita.

    ASV vēstniecības pārstāve Deborah A.Miller pauda prieku par amerikāņu motocikla panākumiem Latvijā un uzsvēra Harley-Davidson kā brīvas gribas un neatkarības simbola sinonīmu. Prieks, ka ekonomiskie sakari notiek arī caur dzīvestilu un mototūrismu. Pati gan neesot braucēja, bet labprāt brauktu kā pasažiere.

    John Wawrzyniak pats ir Harley-Davidson FatBoy īpašnieks un tas viņam ir personīgās brīvības apliecinājums.
    Agris Bārda SIA „Motofavorīts” īpašnieks atcerējās to banku neticību investīcijām, kad tika uzsākta Harley-Davidson pārstāvniecības dibināšana. Paldies Harley-Davidson faniem un īpašniekiem, kuri šodien notur augstu amerikāņu motocikla karogu Latvijā.

    21. septembrī un turpmāk visiem interesentiem ir iespēja iepazīties gan ar jauniem modeļiem, gan ar projektu ŖUSHMOR klātienē Harley-Davidson Rīga pārstāvniecībā K.Ulmaņa gatvē 21.

    SIA „Motofavorīts” dibināts 2002. gadā un nodarbojas ar motociklu, motorolleru, kvadraciklu, moto ekipējuma, rezerves daļu un aksesuāru mazumtirdzniecību un vairumtirdzniecību.
    2002. gadā SIA „Motofavorīts” kļuva par oficiālo Harley-Davidson pārstāvi Latvijā, bet kopš 2012. gada uzņēmumam pieder arī tiešās Harley-Davidson izplatīšanas tiesības.


    Plašāka informācija:

    Baiba Beļinova, reklāmas menedžere

    SIA „Motofavorīts”, Kārļa Ulmaņa gatve 21, Rīga, LV-1004
    Tālr. 6780 88 94
    baiba.belinova@motofavorits.lv
    www.hdriga.lv
    www.motofavorits.lv
    www.motoveikals.lv




    Attēlā pa vidu ASV vēstniecības pārstāvji Deborah A.Miller Politisko un Ekonomisko sakaru daļas vadītāja un John Wawrzyniak














    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties