Online

Pašreiz MOTOpower skatās 0 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Durka Racing 2008 6. posms

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (10)
  • Drukāt
  • Durka.lv,
    15-09-2008

    Durka Racing sadarbībā ar Motoaplis, Ducati un Stuntfighters Team Latvia piedāvā amatieru motošosejas sacensību 2008. gada sezonas pēdējo, sesto posmu,kas norisināsies 21. septembrī, sporta kompleksā Biķernieki. Notiks amatieru sacensības minimoto, motorolleru, supermoto, ielas un sporta motociklu klasēs, retro motociklu parāde un izstāde, kā arī čoperu brauciens. Sacīkšu sākums 12:00. Paralēli motošosejas sacīkstēm notiks arī Stuntfighters Team Latvia organizētais Baltijas Čempionāta pēdējais, 3.posms posms stantraidingā, jeb mototrikos.

    Pirms pēdējā Durka Racing posma punktu sadalījums vēl nav viennozīmīgs un neapsteidzams, punktu sadalījums cīņā par godalgotajam vietam vēl ir pietiekami tuvs, lai situācija mainītos. 600ccm klasē šobrīd pirmā vieta ir Gatim Eglītim ar 211 punktiem. Visticamāk, ka Gata 46 punktu pārsvars pār tuvako sekotaju Kristapu Straupi (165) jau ir atnesis viņam uzvaru. Tomēr par otro vietu cīņa turpinās - Māris Jēkabsons ir panācis Kristapu - 161 punkts un ambīcijas atņemt otro vietu. Arī šobrīd 4. vietā esošais Dzintars Cipruss nav tālu - 142 punkti.

    1000ccm klasē Artim Ozolam 217 punkti, Laurim Gaņinam 188, Atim Dubavam 177, bet tuvākajiem sekotājiem - Guntaram Borovskim un Uldim Eglītim, attiecīgi, 163 un 152 punkti.

    Durka Racing amatieru motošosejas sacīkstes notiek jau 3. gadu, šogad notikuši jau 5 sacensību posmi visā Latvijā. Sacensības notiek kartingtrasēs, kuru specifika (daudzie līkumi un, salīdzinot ar motortrasēm, mazs vidējais ātrums) sacensības padara daudz drošakas un pievilcīgākas amatieriem.

    Vairak informācijas par notikušajām un gaidāmajām sacīkstēm, kā arī par visām Durka Racing aktivitātēm - www.durka.lv


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties