Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Palīdzēsim motosportistam Arnoldam Sīlim atveseļoties

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (2)
  • Drukāt
  • Kaspars Kuļikovs, LaMSF ģenerālsekretārs,
    02-11-2013

    Motosports nav viens no vienkāršākajiem un vieglākajiem sporta veidiem, taču viens no azartiskākajiem un interesantākajiem – noteikti. Šoreiz mūsu visu palīdzība ir nepieciešama motosportistam Arnoldam Sīlim. Arnolds motosportā blakusvāģu klasēm kopā ar brāli Gintu ir startējuši jau no 2008.gada, kļūstot gan par Latvijas, gan Lietuvas čempioniem, izcīnot 2.vietu Igaunijas čempionātā, kā arī palīdzot Latvijas blakusvāģu komandai Eiropas Nāciju čempionātā kāpt uz goda pjedestāla otrā pakāpiena. Šogad brāļi Sīļi aktīvi un veiksmīgi arī startēja Pasaules čempionātā blakusvāģu klasēm līdz liktenīgajam kritienam Kivioli trasē Igaunijā – 3.augustā, kad nobloķējoties blakusvāģa ritenim vienā no tramplīniem ekipāža piedzīvoja smagu kritienu, pēc kura Arnolds nogulēja komā 2 mēnešus. Kā atzīst brālis un komandas biedrs Gints Sīlis – „diena, kad Arnols pamodās, bija emocijām bagāta, pats nebiju Cēsīs. Man zvanīja mamma un teica, ka Arnolds vēloties mani redzēt un ar mani runāt, es biju tik priecīgs, ka brālis ir pamodies, taču viņam priekšā ir ļoti grūts darbs, mācoties darīt visu no jauna – gan runāt, gan sēdēt, gan staigāt”.

    Pašlaik sportists ir uzsācis rehabilitācijas kursu sanatorijā, kur viena diena sanatorijā izmaksā vairāk kā 30latu un, lai Arnolds atveseļotos, viņam būs nepieciešami vismaz 12 mēneši, tādēļ aicinām palīdzēt Arnoldam un viņa ģimenei ārstēšanās procesu padarīt vieglāku, finansiāli viņus atbalstot, ziedojot visamz 1 Ls piezvanot uz ziedojumu tālruni, kuru Latvijas Motosporta Federācija ir atvērusi ar mērķi palīdzēt šim talantīgajam sportistam, vai arī ziedojot naudu Biedrības ”Kristera Serģa Motoklubs” kontā ar norādi „Ziedojums Arnoldam Sīlim”.

    Mums visiem kopīgi noteikti izdosies Arnoldu Sīli piecelt kājās, palīdzēsim jaunajam sportistam atgriezties mūsu vidē, piezvanot uz ziedojumu tālruni, vai arī ieskaitot naudu Kristera Serģa Motokluba bankas kontā. Mēs kopīgi noteikti varam palīdzēt.

    Ziedojumu konts:

    Biedrība Kristera Serģa Motoklubs
    Upeslīči, Priekuļu pag., Priekuļu novads
    DNB banka, LV34RIKO0002013318010
    Maksājuma mērķis: „Ziedojums Arnoldam Sīlim”


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties