Online

Pašreiz MOTOpower skatās 0 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Dokumentālā filma “Ceļā uz brīvību”... #1 Starts

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (11)
  • Drukāt
  • Raitis Tučs, Kurbads un Ko SIA,
    19-02-2014

    Dokumentālā filma “Ceļā uz brīvību”, kas agrāk bija skatāma vien televīzijā un DVD formātā, tagad, pateicoties tehnoloģiju attīstībai un iespējai interneta vietnē YouTube, kā arī Latvijas motobraucēju forumā MOTOpower.lv sadaļā “Ceļā uz brīvību”.

    Ik otrdienu no februāra līdz maijam Kurbads TV Jums piedāvā noskatīties dokumentālo filmu sērijās.

    “Ceļā uz brīvību” #1 Starts



    2006. gada 1. augusta pievakarē Rumbulā prāvs pavadītāju pulciņš bija ieradies, lai pavadītu Andi un Jāni tālajā ceļā. Uz speciāli šim gadījumam sastiķēta postamenta tika sarīkota improvizēta preses konference.

    Piezīmes: Zavolžje – Kazaņa (7. augusts), nobraukti 500 km).

    No rīta laika apstākļi ir tieši tādi, lai ķertu kaifu no braukšanas, to mēs arī darām. Zābakiem ir radusies nepieciešamība pēc ventilācijas, un Jānis mēģina izbakstīt tajos caurumus. Šodien ir riktīga miliču diena – mūs apstādina vairākas reizes – ja pirmajā vietā apstādina intereses pēc, lai aplūkotu tehniku, tad otrajā – par ātruma pārsniegšanu. Bet mēs jau no iepriekšējās pieredzes zinām īsto valūtu – mūsu ekspedīcijas uzlīmes! Trešajā vietā mūs aiztur par nepareizu apdzīšanu, un šoreiz attieksme nav no labākajām: savu uzlīmi mēs varam uzlīmēt vienā vietā, un vispār mūsu ideja milicim liekas pilnīgi nepareiza un nevajadzīga, kategorijā „bīstamas un bezjēdzīgas nodarbes” ietilpstoša. Tomēr, 300 rubļi visu nokārto. Lielceļa motelī iebraucam līdz ar tumsu. Šeit satiekamies ar 4x4 braucējiem, kuri dodas cīnīties uz Urālu kalniem, visu vakaru pavadām profesionālās sarunas.
    _____________________________

    Ceļojuma piezīmes lasiet http://enduroadventure.lv/lv/piezīmes/2006/08/

    Augstā kvalitātē filmu iespējams iegādāties DVD diskā.
    http://enduroadventure.lv/lv/katalogs/

    Filma YouTube skatāma ar transporta un loģistikas kompānijas KURBADS atbalstu http://www.kurbads.lv, sadarbībā ar Kurbads TV.



    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties