Online

Pašreiz MOTOpower skatās 0 viesi un 1 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Eiropas Motociklu tūre arī Rīgā 16. jūlijā, 2014.

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (4)
  • Drukāt
  • LaMSF,
    23-03-2014

    Eiropas Motociklu Federācija (FIM Europe) ir izziņojusi pieteikšanos uz Pirmo FIM Eiropas Kultūras Galvaspilsētas Motociklistu Tūri, kas sāksies Varšavā, Polijā 2014.gada 14.jūlijā un aizsāks ceļu uz Rīgu, Eiropas Kultūras Galvaspilsētu. Rīgā tūres dalībnieki ieradīsies 16.jūlijā un plānots, ka Tūres dalībniekus sagaidīs Rīgas Domē, tās amatpersonas un turpmāk dalībniekiem būs iespēja baudīt Kultūras galvaspilsētas piedāvātos pasākumus, kas notiks tajā laikā Rīgā. Pasākuma dalībniekiem arī plānots apmeklēt CSDD Biķernieku komplekso sporta bāzi un motormuzeju, kurā CSDD pārstāvji varētu dalīties pieredzē un prezentēt CSDD paveikto ceļu satiksmes drošības jomā. Tūres ietvaros plānots doties arī īsā izbraucienā uz Jūrmalu un Siguldu, lai vakarā atgrieztos Rīgā un turpinātu baudīt kultūras pasākumus.

    Par pasākuma organizāciju Latvijā atbildību ir uzņēmusies Latvijas Motosporta federācija (LaMSF) un Latvijas Motoklubu Asociācija (MCA), sadarbībā ar Luksemburgas Ģenerālkonsulātu un Rīgas domi, kas gādās par Tūres dalībnieku uzturēšanos Rīgā, kā arī MCA nodrošinās izbraucienus pa pilsētu un ārpus tās.

    Eiropas motociklu federācijām tiek piedāvāts deleģēt pārstāvjus šai tūrei un tās dalībnieku skaits varētu sasniegt ap 35 cilvēkus. LaMSF un MCA ieskatā Rīgas kā Eiropas kultūras galvaspilsētas tēls tiks spodrināts Eiropas mērogā. Tūres dalībnieku vidū būs arī motobraucēji žurnālisti, kas atspoguļos šo braucienu savos mītnes zemju medijos un popularizēs gan Rīgas pilsētu, gan moto tūrisma iespējas Latvijā.

    Tūres dalībniekiem būs iespēja turpināt savu ceļojumu uz otru Eiropas Kultūras galvaspilsētu Umeo, Zviedrijā, vai piedalīties vienā no lielākajiem Latvijas motosezonas pasākumiem – Kurland Bike Meet, kas notiks no 18. līdz 20.jūlijam, Ventspilī.

    Ar pilnu pasākuma programmu iespējams iepazīties šeit http://www.lamsf.lv/files/dokumentacija/turisms/2014/programma_2014.pdf

    Ar pilnu Tūrisma pasākumu kalendāru iespējams iepazīties šeit http://www.lamsf.lv/files/dokumentacija/turisms/kalendars_turisms_2014.pdf


    Kaspars Kuļikovs, LaMSF ģenerālsekretārs, kaspars@lamsf.lv


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties