Online

Pašreiz MOTOpower skatās 0 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Motocikls braukšanai ziemā - „654L Leanster”

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (7)
  • Drukāt
  • MOTOpower.lv,
    30-09-2008

    2006. gadā norvēģu kompānija „Brudeli” izstrādāja trīsriteņu motocikla konceptu „Brudeli 625L”. Savukārt, jau šogad oktobra sākumā „INTERMOT” izstādē Ķelnē kompānija plāno prezentēt šī koncepta sērijveida modeli „654L Leanster”.

    Novatoriskā transportlīdzekļa pamatā ir „KTM 690 Supermoto” motocikls un tā lielisko manevrētspēju nodrošina pilnībā regulējama ‘WP’ balstiekārta. Trīsriteņu motocikls ir izstrādāts, galvenokārt, braukšanai ziemas apstākļos, kas, kā zināms, nav iespējams ar divu riteņu motociklu. Tā vadāmība un manevrētspēja ir identiska standarta motociklam, savukārt stabilitāte ir gluži kā kvadracikliem vai automašīnām.

    Tas ir aprīkots ar „KTM” 655cm3 viencilindra ‘LC4’ dzinēju, kura jauda ir 63zs un 65Nm griezes moments. Dzinējs sajūgts ar sešu pakāpju pārnesumu kārbu. Sportisko izskatu piešķir 17 collu vieglmetāla diski, tā pašmasa ir 238 kg, bet maksimālais braukšanas ātrums ir 170km/h.

    Paredzams, ka sākumā jaunais „654L Leanster” tiks ražots visai ierobežotā daudzumā un Eiropas valstu pircēji savā īpašumā to varēs iegādāties par 21 000 eiro.






    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties