Online

Pašreiz MOTOpower skatās 0 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


“Ceļā uz brīvību” #11 Javas austrumi un Bali salas kultūra

  • Raksta opcijas
  • Pievienot komentāru
  • Drukāt
  • Raitis Tučs, Kurbads un Ko SIA,
    28-06-2014

    Dokumentālā filma “Ceļā uz brīvību”, kas agrāk bija skatāma vien televīzijā un DVD formātā, tagad, pateicoties tehnoloģiju attīstībai un iespējai interneta vietnē YouTube, kā arī Latvijas motobraucēju forumā MOTOpower.lv sadaļā “Ceļā uz brīvību”, skatāma arī internetā.



    Braucēji pārvar dažādus grūtus ceļa posmus, lai nokļūtu pie Bromo vulkāna. Kāpēc tas ir tik būtisks un vai šobrīd tas nav aktīvs joprojām? Skats no krātera maliņas. Baizeļi kļūst par lielu svētku sastāvdaļu, izraisot sen neredzētu interesi par sevi. Tiek nobaudīti salas piedāvātie augļi. Latviešu piedzīvojumu meklētāji sniedz savus ieskatus un komentārus. Vai Latvijas cūkpupas ir gardākas par Indonēzijas labumiem? Ceļā uz Bali salu jaunie indonēzieši demonstrē, kā tie spēj nopelnīt naudu. Hindu tempļa apmeklējums tikai speciālā kostīmā. Vai šie svētki ir tūrisma lamatas vai dziļi reliģiozs festivāls? Andis atrāda savu vieglo deju soli. Plāni mainās ik mirkli - braucējiem vairs nav jādzen savi kumeļi baltās putās. Viesojoties pie vienas no sals ciltīm, „On The Way of Freedom” dodas copē. Kāds loms tiks ēsts vakariņu mielastā? Sasaku ciltij svētki ar dziesmām un tradīcijām. Sasniegta Austrālija, no kā jāuzmanās šajā kontinentā un vai braucēji spēs turēties pie sava grafika?

    ___________________________

    Augstā kvalitātē filmu iespējams iegādāties DVD diskā.
    http://enduroadventure.lv/lv/katalogs/

    Filma YouTube skatāma ar transporta un loģistikas kompānijas KURBADS atbalstu http://www.kurbads.lv, sadarbībā ar Kurbads TV.



    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties