Online

Pašreiz MOTOpower skatās 0 viesi un 1 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


„Ducati Streetfighter” atzīts par skaistāko jauno motociklu

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (12)
  • Drukāt
  • MOTOpower.lv,
    14-11-2008

    Milānā notikušajā moto izstādē „EICMA” par skaistāko jauno motociklu pēc skatītāju vērtējuma atzīts „Ducati Streetfighter”. Kopumā jauno motociklu modeļu vērtēšanā bija piedalījušies aptuveni 25 000 izstādes apmeklētāju.

    Abi jaunie „Ducati” modeļi – „Streetfighter” un „Streetfighter S” ir aprīkoti 90° „V-Twin” divcilindru dzinēju, kura darba tilpums ir 1099 cm3. Motora jauda ir 155 zs pie 9500 apgr./min, savukārt griezes moments ir 115 Nm. Cilindra diametrs ir 106 mm, virzuļa gājiens – 64,7 mm. Kompresijas pakāpe – 12,4:1, „Morelli” iešprices sistēma.
    Priekšā apgrieztā tipa, pilnībā regulējāma „Showa” dakša ar cilindriem 43 mm diametrā. Diskveida bremzes – priekšā 330 mm diametrā ar „Brembo” 4 virzuļu suportiem, bet aizmugurē 245 mm ar 2 virzuļu suportiem.

    „S” versija no standarta modeļa atšķiras ar piecu staru kaltiem „Marchesini” riteņu diskiem, „Ohlins” dakšu un mono amortizātoriem. Tas būs pieejams sarkanā vai melnā krāsā ar bronzas krāsas rāmi un riteņu diskiem. Savukārt standarta modelis būs sarkanā vai baltā krāsā ar melnu rāmi un pelēkiem riteņu diskiem.

    Tirdzniecībā abi jaunie „Ducati” modeļi nonāks nākamā gada pavasarī.





    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties