Online

Pašreiz MOTOpower skatās 0 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Triumph paplašinās Street Triple modeļu klāstu

  • Raksta opcijas
  • Pievienot komentāru
  • Drukāt
  • MOTOpower.lv,
    28-07-2015

    Vadoties no globālajā tīmeklī pieejamiem spiegu fotouzņēmumiem un nesen publicētās informācijas, tuvākā gada laikā motociklu ražotājs Triumph iecerējis paplašināt populārā Street Triple modeļu klāstu, kuru oficiālā debija varētu būt 2016. gada nogalē.

    Apzinot potenciālo pircēju vēlmes un veicot tirgus izpēti, Triumph uzsācis darbu pie četru jaunu Street Triple versiju izstrādes, kuriem solās būt spēcīgāki motori (tiks palielināts gan motora darba tilpums, gan jauda) kā arī tie būs papildināti ar dažādām, jaunām tehnoloģijām un, protams, arī motociklu dizainā būs atsevišķi jauninājumi.

    Bāzes Street Triple modeļa motora darba tilpums būs virs 750 cm3 (visticamāk, 800 cm3) un tā jauda solās būt 110 zirgspēki, kas būs par 5 zirgspēkiem vairāk nekā esošajam Street Triple 675. Tāpat kā jau esošajam Street Triple, arī jaunajam modelim būs Kayaba piekare un Nissin bremzes, bet tā cena būs par 300 sterliņu mārciņām (ap 429 eiro) lielāka, proti, 7790 sterliņu mārciņas (ap 11 158 eiro).

    Arī Street Triple R motora jauda tiks palielināta par 5 zirgspēkiem, t.i., tā būs 115 zirgspēki. Aprīkots ar Showa piekari, trīs braukšanas režīmiem un Nissin bremzēm, tā cena tiek plānota 8790 sterliņu mārciņas (ap 12 591 eiro).

    Savukārt spēcīgākās, jaunās Street Triple versijas būs RT un RS modeļi ar 125 zirgspēku jaudīgiem motoriem. Un tāpat kā Street Triple R, arī sportiskajai tūrisma motocikla versijai būs Showa piekare un Nissin bremzes, tomēr tā cena būs par 1000 sterliņu mārciņām (ap 1432 eiro) lielāka nekā R modelim. Taču dārgākais, protams, būs Street Triple RS modelis ar Öhlins piekari un Brembo bremzēm, kā arī ar pieciem braukšanas režīmiem – tā cena solās būt 10 190 sterliņu mārciņas (ap 14 596 eiro).








    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties