Online

Pašreiz MOTOpower skatās 0 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Pensijā nolēmis doties „MV Agusta”dizaineris Massimo Tamburini

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (5)
  • Drukāt
  • MOTOpower.lv,
    05-12-2008

    3.decembrī „MVAgusta” izplatīja oficiālu paziņojumu, ka pensijā nolēmis aiziet leģendārais un izcilais kompānijas dizaineris Massimo Tamburini.

    M.Tamburini jau kopš 1985. gada ir strādājis „Cagiva” kompānijā un vairāk kā 13 gadus vadījis „MV Agusta” tehnoloģiju un dizaina centru „Centro Ricerche Cagiva”, kur izstrādāti tādi augstākās klases sporta motociklu modeļi, kā piemēram, leģendārais „F4”.

    Oficiālajā paziņojumā izcilais motociklu dizaineris atzinis, ka ļoti lepojas ar savu veikumu „Cagiva” un „MV Agusta” kompānijā, jo savas karjeras laikā ir izdevies radīt patiesi skaistus un aizraujošus motociklus. Tāpat M. Tamburini pastāstījis, ka viņam nav bijis viegli pieņemt lēmumu par aiziešanu pensijā, tomēr viņš ir pārliecināts, ka citi talantīgie dizaineri un inženieri turpinās pēc „MV Agusta” raksturīgajām tradīcijām izstrādāt jaunus augstas klases motociklus. Turpmāk viņš nolēmis vairāk pievērsties un veltīt laiku citām interesēm.

    „MV Agusta” kompānijas vadītājs un „Motociklu izpētes un attīstības nodaļas” direktors Klaudio Kastiljoni leģendārā dizainera aiziešanu respektē, uzsverot viņa lielo ieguldījumu šajā kompānijā. Un gluži tāpat kā pats M.Tamburuni, arī K.Kastiljoni ir pārliecināts, ka M. Tamburini izveidotā dizaineru komanda turpinās viņa iesākto darbu visaugstākajā līmenī.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties