Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Divi jauni YAMAHA elektro motocikli

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (4)
  • Drukāt
  • MOTOpower.lv,
    02-11-2015

    Pirms diviem gadiem, 2013.gadā, ikgadējā Tokijas moto izstādē japāņu motociklu ražotājkompānija YAMAHA pārsteidza visus, izrādot divus elektro motociklu modeļus - PES1(Passion, Electric, Street) un PED1 (Passion, Electric, Dirt). Un neilgi pēc šīs veiksmīgās debijas kompānija paziņoja, ka šo abu motociklu konceptu sērijveida versijas pie pircējiem nonāks 2016. gadā.

    Savukārt, tuvojoties šī gada Tokijas moto izstādei, YAMAHA izplatījusi informāciju, ka šogad stādīs priekšā divus jaunus elektro motociklu konceptus, kuri ieguvuši nosaukumus PES2 un PED2. Atšķirībā no abiem 2013.gada konceptiem, jaunajiem PES2 un PED2 ir jauni motori, rāmji un arī vizuāli tie nedaudz vairāk atgādina jau sērijveida modeļus.





    Lai gan YAMAHA pagaidām nav publiskojusi detalizētāku informāciju par jauno motociklu tehniskajām iespējām, tomēr kompānijas pārstāvji ir norādījuši, ka pēc savas veiktspējas PES2 (Street sport) un PED2 (Dirt sport) būs ierindojami 50-125 ccm standarta motociklu klasē.



    Jāatzīmē, ka ielas motocikla modelis PES2 ir ieguvis pat divus motorus, tādā veidā kļūstot par 2WD (two-wheel-drive) motociklu. Turklāt tradicionālās priekšējās dakšas vietā tam ir vienpusēja piekares sistēma. PES2 gabarītu izmēri (garums x platums x augstums) - 1,920 mm × 680 mm × 1,060 mm. Svars – ap 130 kg.

    Savukārt vairāk bezceļu braukšanai paredzētais PED2 sver tikai ap 100 kg. Tā gabarītu izmēri (garums x platums x augstums) - 2,045 mm × 775 mm ×1,205 mm.


    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties