Online

Pašreiz MOTOpower skatās 0 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Scout Sixty – jaunākais papildinājums INDIAN motociklu klāstā

  • Raksta opcijas
  • Pievienot komentāru
  • Drukāt
  • MOTOpower.lv,
    10-12-2015

    Motociklu ražotājkompānija INDIAN oficiāli iepazīstinājusi ar jaunāko papildinājumu – Scout Sixty - savam 2016. gada modeļu piedāvājumam.

    Atdzīvinot pirmskara gados populāro INDIAN motociklu modeļu nosaukumu Scout, 2014. gadā kompānija INDIAN prezentēja mūsdienu versijā pirmo Scout motociklu, kas guva lielu popularitāti INDIAN motociklu cienītāju vidū. Savukārt šogad EICMA moto izstādē izrādīts otrs modelis no Scout saimes - Scout Sixty.

    Tas aprīkots ar 999 ccm četru vārstu V-Twin motoru ar šķidruma dzesēšanu, piecpakāpju pārnesumu kārbu. Scout Sixty jauda ir 78 zirgspēki un maksimālais griezes moments – 89,5 Nm, bet sausais svars – 246 kg. Gan rāmis, gan piekare ir aizgūta no jau esošā Scout modeļa, tāpat arī bremzes: priekšā tam ir 298 mm viena diska bremzes ar divu virzuļu ārtaustiem, bet aizmugurē – arī 298 mm viena diska bremzes ar viena virzuļa ārtaustu.

    Kopumā jaunā Scout Sixty dizains vairāk ieturēts pirmskara laika Scout modeļa stilā, turklāt, lai nodrošinātu komfortablāku braukšanu, tā sēdvietas augstums ir tikai 64,2 cm.

    Lai INDIAN motocikli kļūtu pieejamāki lielākam pircēju skaitam, jaunā Scout Sixty sākuma cena ir 8999 ASV dolāri (aptuveni 8448 eiro), kas ir par 1500 ASV dolāriem (aptuveni 1408 eiro) mazāk nekā esošā standarta Scout modeļa cena.










    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties