Online

Pašreiz MOTOpower skatās 0 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Ir noteikts Harley-Davidson projekta DISCOVER MORE 2016. gada uzvarētājs - Mihails Roždestvenskis no Latvijas!

  • Raksta opcijas
  • Lasīt komentārus (3)
  • Drukāt
  • Tatjana Voitenko, HD sabiedrisko attiecību konsultants,
    06-06-2016

    HARLEY-DAVIDSON pasludina - DISCOVER MORE 2016 uzvarētājs ir Mihails Roždestvenskis no Latvijas, kurš dosies divu nedēļu ilgā braucienā ar Harley-Davidson tūrisma motociklu. Projektā, kurš norisinājās Čehijā, Slovākijā, Ungārijā un Baltijas valstīs, viņš bija viens no 1315 kandidātiem. Uzvarētājs tika noteikts izvērtējot atbildi uz konkursa jautājumu: „Kā jūs aprakstītu savu divu nedēļu sapņu braucienu ar H-D motociklu?”. Mihails Roždestvenskis šajā lakoniskajā vārdu kaujā uzvarēja. Viņam ir iespēja īstenot savu sapni un divas nedēļas izbaudīt braucienu ar H-D motocikliem kopā ar ceļabiedru. Papildus viņam tiks piešķirti 5 000 eiro ceļa izdevumu segšanai un atbilstošs ekipējums, lai iemūžinātu katru sapņu brauciena kilometru.



    „Uzvara mani ļoti iepriecināja un arī pārsteidza. Kad uzzināju par iespēju laimēt sapņu braucienu, es padomāju - kāpēc ne?! Nekas nav neiespējams. Es domāju pavadīt savu divu nedēļu sapņu braucienu ASV – Harley-Davidson dzimtenē, bet tas vēl nav 100% pieņemts lēmums. Ceļošu kopā ar kādu no draugiem,” smaidot stāsta Mihails.

    Tuvākajās nedēļās rīdzinieku Mihailu gaida ceļojuma datumu un maršruta izvēle. Discover More 2016 uzvarētājs iegūst arī 5 000 eiro un GoPro tehnisko ekipējumu ceļojuma filmēšanai.

    „Mēs ceram, ka Discover More 2016 uzvarētājs kopā ar kompanjonu izbaudīs sapņu braucienu un iedvesmos citus viņiem pievienoties un iegūt iespēju izjust brīvību tā, kā to izprot Harley-Davidson. Degam nepacietībā uzzināt, kuru maršrutu izvēlēsies uzvarētājs un, kur savu sapņu braucienu izdzīvos: Eiropas ceļos, ASV vai Taizemē, kas aizvedīs tos patiesā piedzīvojumā,“ pauž Martin Hermansky, Harley-Davidson cetrālas un Austrumeiropas nodaļas vadītājs.

    Par Discover More projektu
    Jau trešo gadu pēc kārtas norisinās Harley-Davidson projekts “Discover More”. Šī projekta mērķis ir veicināt moto braucējus atklāt arvien jaunus ceļojumu maršrutus ar Harley-Davidson tūrisma motocikliem. Šogad konkursam pavisam pieteicās 1316 dalībnieki no Čehijas, Ungārijas, Slovākijas, Latvijas, Lietuvas un Igaunijas. Galvenais uzdevums bija, atnākot pie Harley-Davidson oficiālā dīlera, veikt testa braucienu un pāris vārdos aprakstīt savu sapņu ceļojumu. Šo uzdevumu veica 482 konkursa dalībnieki. Vairāk informācijas par projektu: https://discovermore.harley-davidson.com/en_EU/

    Papildinformāciju par “Discover More 2016 “ tālāko norisi Jums sniegs Baiba Beļinova (SIA Motofavorīts mārketinga vadītāja), t. +371676 060 62, baiba.belinova@motofavorits.lv

    Preses relīzi sagatavoja Tatjana Voitenko, HD sabiedrisko attiecību konsultants, t. +371 29224-007, tatjana@bonda.lv






    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties