Online

Pašreiz MOTOpower skatās 0 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Pasaules čempionāta motokrosā - MXGP Latvijas posma biļešu tirdzniecība tiek sākta šodien, 1. decembrī

  • Raksta opcijas
  • Pievienot komentāru
  • Drukāt
  • Anda Treija, One Communications,
    05-12-2016

    Ir uzsākta Pasaules čempionāta motokrosā – MXGP Latvijas posma ieejas biļešu tirdzniecība - pasaules spēcīgākie motokrosa braucēji pulcēsies Ķegumā, lai cīnītos par Latvijas “Grand Prix” balvas izcīņu. Ieejas biļetes uz sacensībām, kas norisināsies 2017.gada 6. un 7.maijā, varēs iegādāties Biļešu Serviss tirdzniecības vietās Latvijā, Lietuvā un Igaunijā, kā arī internetā - www.bilesuserviss.lv.

    Jau astoto reizi Latvijā, “Zelta Zirga” moto trasē, Ķegumā, norisināsies pasaules čempionāta motokrosā MXGP Latvijas posms - prestižākais motokrosa seriāls pasaulē. Pasaules čempionāts motokrosā šosezon kļuvis vēl globālāks un plašāks - 2017. gada kalendārā iekļauti 20 posmi, kas notiks 17 dažādās valstīs četros kontinentos.

    Latvijas “Grand Prix” balvas izcīņa būs trešais posms no Eiropā notiekošajiem. 2017. gadā viens no vadošajiem pretendentiem uz titulu MX2 klasē ir KTM rūpnīcas komandu pārstāvošais latvietis Pauls Jonass. Prestižajā MXGP tiksies pēdējo gadu čempioni - divkārtējais pasaules čempions Tims Gajsers, astoņkārtējais pasaules čempions Antonio Kairoli, trīskārtējs MX2 klases pasaules čempions Džefrijs Herlingss un 2015. gada MXGP klases čempions Romāns Fevrē, kuru cīņas par 2017.gada MXGP klases čempiona titulu solās būt nervus kutinošas.

    MXGP Latvijas posma galvenais organizators Kristers Serģis: “MXGP un MX2 “GrandPrix” balvas izcīņa būs galvenais pasākuma notikums, tomēr par vērtīgajiem čempionāta kopvērtējuma punktiem cīnīsies arī EMX125 un EMX250 klašu braucēji. Latvijas posms skatītāju vidū ir īpaši iecienīts lieliskās trases pārredzmības un sarežģītības dēļ, kas cīņas padara maksimāli aizraujošas. Šobrīd biļešu cenas ir visizdevīgākās, dāmas, šis ir laiks, kad saviem vīriešiem pasniegt dāvanu.”

    Nedēļas nogales biļetes pieaugušajiem, līdz 31.janvārim iespējams iegādāties tikai par 36EUR. Bērniem vecumā līdz 10 gadiem un invalīdiem paredzēta bezmaksas ieeja. Savukārt jauniešiem (10-16 g.), Latvijas pensionāriem pieejamas biļetes par samazinātu cenu.

    “Katru gadu arvien pieprasītākas kļūst KSM VIP biļetes, kas sevī ietver vairākas iespējas, protams, ieeju MXGP norises vietā, kā arī MXGP dalībnieku nometnē. Iespēja apmeklēt KSM terasi, kura atrodas trases iekšpusē un no kuras paveras skats uz trasi. Terasē tiek piedāvātas uzkodas un dzērieni. 7. maijā pieeja KSM VIP restorānam ar pusdienu piedāvājumu un dzērieniem. No restorāna paveras lielisks skats uz starta vietu, kā arī iespējams vērot TV sacensību tiešraidi. Viesu ērtībām tiek nodrošināta auto stāvvieta netālu no trases,” atklāj organizators.


    Papildu informācija:
    Anda Treija,
    One Communications
    t.: +371 27545441,
    anda.treija@onecom-latvia.com



    Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


    Reģistrēties