Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Turpinām atbalstīt Matīsu Karro!

 1-20  [21-40]  [41-48] 

R1100R, 28. Jan 2011, 08:37

Suzukam bija jāpiemaksā Matīsam par risku,nevis jāčakarē prāts!

SIMC, 14. Nov 2010, 19:03

Varētu jau viskautkadus pigorus taisīt, gan sieviešu tekstiņus, gan tekstiņus no vacu flimām ne par karu, gan Matīsa balss ierakstu .............., bet Lattelekoms par katru šādu fīču samērā daudz naudiņas kāš!

EEriks, 14. Nov 2010, 16:12

ja vajadzeja ierakstit pau karro kurs saka cuvak! mes kopa uzvaresim !!cuvak tas ir kruta!!

jjjjuris, 13. Nov 2010, 20:31

vareeja 3 stundu metaala konci atskanjot

Fastarow, 13. Nov 2010, 16:41

Ņu būtu patīkami ja piezvanot uz to telefonu nebūtu standarta frāze sievietes balsī... Varēja jau tak ielikt kaut ko citu, bet tas tā... sīkumi Lai veicas

Naits, 13. Nov 2010, 09:43

Tas galvenais tehniskais tiesnesis kas ir Ķegumā ir diezgan pedants, mans čoms, bet kad strādājam viņš parasa lai visi šie sīkumi ar tiktu ievēroti, tā pat jau pieveram acis, bet ja tev blakus stāv priekšniecība un redz ka sportist uz lūgumu klaji uzliek mīksto sekas var būt soda minūtes. Kam tas vajadzīgs? Izstumies caur tehniskās kontroles zonu kā Tev prasa un tālāk po.
Citi gāja un arī tie kas pa pirmiem pleķiem nobrauca.
Peace

SIMC, 13. Nov 2010, 09:32

Pagājušās 2 sezonas šajā komandā startēja vāciešu brīnumbērns Ken Roczen, arī viņš šajā komandā bija ar privāto sponsoru TEKA, tgd ar visu TEKA pārgāja uz KTM, līdz ar to atbrīvojās vieta, a piķis ta kkā jāsavāc!

Nait: Puikam galvā galīgi nav sakāpis, visos PČ posmos šāda prakse ir pilnīgi normāla! Mehs aizved līdz startam raideri, vai arī raiders pats brauc, vai arī viņš atbrauc ar pitbaiku ........ utt.! Jo iedomājies šeit pat Ķegumā, ja Matīsam būtu jākāto kājām no paša PADOCK gala, kājas jau būtu piedzītas vēl gonkai nesākoties! Itālijā vispār šis attālums ir kādi 600m Un es dikti šaubos vai nu bija tā, ka FIMs Tev deva par to pa ļipu!!!

Naits, 13. Nov 2010, 09:01

Man jau liekas ka tā ir normāla shēma, jo cik ir dzirdēts tā tās lietas notiekot sākumā. Arī tas krievu F1 braucējs esot reāli pārdevis dzīvokļus un iedzīvi+sponsori lai startētu.
Ka tik puikam vispār nesakāpj galvā, jo jau šogad MX1 Ķegumā bij deguns gaisā un ja jau latvietis, tad tehniskās kontroles, arī latviešu , norādījumus var nepildīt- zvaigzne tak. Ir sīkumi ,bet nejau mēs tos izdomājam tie ir nolikumā, bet neviens jau to nelasa izņemot tiesnešus. Mēs jau pēc tam pa kaklu no FIM dabonam ka neizkontrolējam ari došanos uz startu, kas reāli ir sīkums, bet trasē un slēgtajos parkos un moča ir viens cilvēks un ar ķiveri, nevis mehs pie ragiem pats uz astes un vēl rezerves rati zobos un velk.
Sorry, par veļas mazgāšanu, bet atcerējos un uzsita asini.
Lai veicas un lai brauc pa trasi nevis ar degunu pa mākoņiem, skaidrs ka vēl jauns puika un psihe nav stabila

UDT, 13. Nov 2010, 08:46

Vieniigais kas iisti nav saprotams, kaapecc taa ruupniicas komanda grib tos 150 000?
Nu ja vinja redz tieshaam perspektiivu sportistu tad lai panjem taapat, ja ir vairaaki taadi uzriiko tipa konkursu kursh labaaks.

SIMC, 13. Nov 2010, 00:40

Un sorry par kļūdām!

SIMC, 13. Nov 2010, 00:26

Matīss ar moci gāž jau no 3,5 gadu vecuma. Savos tiko 19 gados jau ir paspējis izcīnīt tik cik citam nesanāk visā savā karjerā! Matīss ir 2008. gada pasaules junioru čempions, astoņkārtējs Latvijas čempions, Eiropas Junioru čempionāta Holandes posma uzvarētājs, Centrāleiropas kausu ieguvējs, 2003. gada Bērnu Pasaules Kausa ieguvējs, kā arī citu sacensību uzvarētājs.

Tas ir viņa dzīvesveids, realitāte ir tāda,ka viņš pat īsti citu neko nezin! pat labākais ir tas ka joprojām viņš gāž ar prieku.

150k ir adekvāts cipars RŪPNĪCAS KOMANDAI !!! Tas ir pavisam cits līmenis, cita tehnika, cita attieksme, trenneri ............ utt. Un šādu piedāvājumu rūpnīvas komanda izsaka tikai pašiem labākajiem!

SpOrcMeN, 13. Nov 2010, 00:07

neesu sekojis chalja biografijai, bet tas vinjam ir hobijs vai kaa ?? ja tas ir vinja dzivesveids, par ko es diezgan neshaubos, tad domaju ka lai sasniegtu savus merkjus-sapnjus visi lidzekji ir labi, un nav ko vinju taja vainot, tas vai vinjam sanaks vai ne tas jau ir talak atkarigs no ta ka zvaigznes nostasies )) lai veicas.

SpOrcMeN, 12. Nov 2010, 23:58

man tik liekas ka tas cipars 150 k ir bishku neadekvats tam ieguldijumam, ka jau te teica pa to naudu var ntos gadus uzturet pilnigi visu LV motosportu rikojot sacensibas un ko tik vel nee. Ja taja chempi njem tos kam ir pikjis tad tik pat labi chalis no Mazpisaniem pardos savu Johniju Deeru un aizsutis gan delu gan meitu uz to Pasaules chempionatu, brauc tie kam ir pikjis a tie kam vinja nav tie ari nebrauc viss ir vienkarshi. Tas motokross nav tik populars Lv lai kads tam baigi ziedotu, busim reali, Segja un Rasmanja laiki pagajushi. Var meginat pie kadiem mazgatajiem-shemotajiem bet tie jau visi grib atkatu tas pats ari visadi Latvijas Mezhi un citi.

JR, 12. Nov 2010, 23:39

viss vienkārši, kas negrib,netbalsta, savējie atbalstīs. Pagājušajā ziemā man ar gāja sūdīgi, Kaķis sarīkoja man līdzīgu atbalsta akciju (man nezinot), rezultātā savējie sameta tuvu pie taukšķa, kas reāli aizgāja paikā, benzīnā treniņiem un kādai riepai. Rezultātā LV karogs šogad plīvoja daudzās valstīs uz augstākā pjedestāla pakāpiena, un katrs ziedotājs varēja droši sist pie krūts un teikt, ka arī viņš ir pirkstu pielicis, lai tas notiktu, paldies visiem! Tāpēc, ja Matīsam šī summa tiks savākta, es ticu, ka šis spējīgais čalis pacels pasaules motokrosā LV vārdu, un es būšu lepns, ka nenožmiedzos ar pāris latiem

SIMC, 12. Nov 2010, 23:11

Kapēc lai kāds justos neērti! Tu izvēlies atbalstīt nepaēdušos, cits dzīvneiciņiem, cits zvana dziedošām ģimenēm, cits zvana lai zvaigznes gulētu, cits Domburam, cits rauj pokeru, cits kož, .............. nesaskatu, kur lai cilvēks justos neērti. Ja godīgi Matīss sākumā pat mazliet šaubījās par atbasta tālruņa izveidi. Bet apzinoties reālo situāciju, kādi tik telefoni nav pieejami........ ui, bez mazākajiem sirdapziņas pārmetumiem es šo atbasta programmas tālruni arī palaidu gaisā !

markelis, 12. Nov 2010, 21:18

uzrakstiiju ahuuni garu tekstu, bet tad padomaaju un izdzzesu. nu i nah. tik viens jautaajums - pats Matiiss nejuutas biki neeerti kad vinjam paedzeetaa ziedojumu akcija staav blakus citaam - paeedushai gjmenei, zupas virtuvei utt?

ggg, 12. Nov 2010, 19:53

Sheit manupraat runa ir par naudas vaakshanu prieksh Karro,varbuut tad pie taas teemas ar pieturreeties.
noteikti ir kur parunaaties par liidzeklu vaakshanu prieksh suniem,kanaarijputniniem,gejiem,narkomaaniem,slinkiem u.t.t tad varbuut archy un paareejie vareetu tur aii izpausties..

Archy96, 12. Nov 2010, 19:43

To es pats labi zinu kur un kam, bet tas lai paliek manā ziņā...........

EEriks, 12. Nov 2010, 19:35

archy nu tiri ta zinkaribai kam ta tu sniedz to savu vitalo palidzibu?

gaazeejs, 12. Nov 2010, 19:17

SIMC, varu derēt, ja Archy būtu miljonārs, Matīs jau būtu parakstījis līgumu. Bet šobrīd padomā pats, kas ir svarīgāk.

 1-20  [21-40]  [41-48] 

Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


Reģistrēties