Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


MCA iesniegums LR tiesībsargam

 1-20  [21-29] 

marcis, 27. Mar 2012, 19:51

Spok , sētas bērnu kolektīvā vārdā lūdzu Tevi izdzēst šos tekstus un neļaut rakstam pievienot komentārus!

Archy96, 27. Mar 2012, 16:20

Niere - ejam politikā

Niere, 27. Mar 2012, 16:03

Veči, admins te visu plašo diskusiju izcirta līdz plikam mietam, tādēļ sanāk, ka pieķērāties pie zara, kas no celma aug.

Diskursa pamattēze no manas puses bija, lai latvieši beidzot atmet savu verga pozīciju un kaku sauc par kaku, ja tā nolikta acu priekšā un nelabi ož.
nevajag te nekādu politkorektumu par piečuku!!
nafig, nabagāki paliksiet?

piedod, ABU, nekā personīga, bet mans domāt, ka Tu dzīvo "pilsētā ar nākotni":

"Nav svarīgi kādi un ar kādiem līdzekļiem sasniedz to rezultātu, bet galvenais lai tas vispār tiek sasniegts!
Un mūsu pienākums būtu palīdzēt jebkuriem līdzekļiem!"

baigi apzināties, ka tā domā lielākā daļa letiņu, jo statistiski Lembis esot preža kandidāts Nr.1


tagad admins var amputēt tekstu un Nieri arī pie reizes, ja garastāvoklis.

Archy96, 27. Mar 2012, 15:33

Nesapratu, Vikentij, es Tavu domu

eds, 27. Mar 2012, 15:29

izlasīju diskusiju un nolēmu turpmāk visu nopelnīto naudu sadedzināt, lai nevienam netiktu labums, jo pēc dabas esmu skops. paldies, ka atvērāt acis.

Vikentijs, 27. Mar 2012, 13:37

Zini Archy arī no Moto freestyle kādam atlec labums... bet tu biji un ieliki savu artavu kādā lielākā kabatā

Psihologs, 27. Mar 2012, 13:25

Sūdīgi meklē. Skat. no 57. min.
http://ltvzinas.lv/?n=zinas&id=5609

zxzjawa, 27. Mar 2012, 13:12

Nekādīgi nevaru atrast raidījuma arhīvu nevienam nav pa rokai.

Naits, 27. Mar 2012, 13:01

Sērga ir visādi Zelta talanti, o,kartes akadēmijas, kur katrs lauķis iedomājas ka ir superzvaigzne. Hokejs ir sports Un domāju, ka valstij ir tomēr devis labumu.

Archy96, 27. Mar 2012, 12:32

Tieši tā - Dinamo, tā ir kā sērga, ar ko slimo lielum liela daļa LV iedzīvotāju, bara sindroms un reliģija pelēkajai masai.

Naits, 27. Mar 2012, 10:46

Archy69 atkal piecepis klāt Dinamo , kaut kāda abida Tev uz viņiem. Arī braucot brīvos brīžos virināt pa bezceļiem vai trasēm, no tā atlec santīms kādam biezajam. Bet par to tak Tu necepies LAbi off topiks, bet par tēmu- Tādā projektā arī varētu izvērtēt to ka īpašumā esot vairākiem transporta līdzekļiem, pie nosacījuma, ka brauc tik pats, ir nepareizi maksāt pilnu nodokli par visiem transportiem.

Psihologs, 27. Mar 2012, 09:42

Nierem taisnība, un visiem pārējiem arī ir taisnība. Tāda caureja panesās, jo mums visiem svarīgs jautājums aizskarts (moto).

Par LV un infantilo Zviedrijas piemēru gribās piekrist. Ir viņiem tur viss pa smuko, ļautiņi caurmērā tādi nekādi..

Un tasinība arī par piemēriem kā santīmi atlec miljonāriem ik uz stūra. Tā bija un tā būs. Te laikam vai nu jāsamierinās vai jālec straujā Gaujā.

Par Dinamo.. aizdomājos. Jūs sakāt resnie mūļi sēž aiz priekšskara? Protams. Un kurai lielai sporta komandai nesēž? Futbols, basīc.. Šķiet, Parisa Hiltone laiku atpakaļ nopirka kaut kādu sporta komandu, toč neatceros kādu, da i pofig, pa lielam.
Es tikai par to, ka ja nebūtu tie mūļi izveidojuši tagadējo Dinamo..!? Vai būtu labāk vai sliktāk? Droši vien, ka ne labāk ne sliktāk, būtu savādāk, bet to, ka ir labi, ka ir komanda, kurā spēlēt raujas neslikti sportisti un kuru sniegumu vērot raujas trešdaļa Latvijas.. man domāt, ka tas nav slikti. Un jā.. ir mūļi aiz tā visa.. tāpat kā aiz degvielas litra vai piena pakas (kā jau te minēja).

Neizbēgsim no biezajiem, un laikam arī nevajag. Es vairāk dzīvē ceru pats sasniegt labklājību sev vēlamajā līmenī.

BET, Niere, čaļi, ne pa to svilst.. par ētiku bija runa. Par maz mums ir ar ētiku apveltītu turīgu ļaužu mūsu mazajā Latvijā.

Tā teikt - slikta morāle ir dalīt zagļus labajos un sliktajos (Lemberga piemērs).

Kremt, jā! Suņi rej un karavāna iet tālāk.
Paldies MCA no tād viedokļa, ka aizstāv manis maksātā nodokļa izlietojuma pareizību!

ABU, 27. Mar 2012, 08:43

Labi kad kāds vismaz ko dara! Nav svarīgi kādi un ar kādiem līdzekļiem sasniedz to rezultātu, bet galvenais lai tas vispār tiek sasniegts!
Un mūsu pienākums būtu palīdzēt jebkuriem līdzekļiem!

Valkyrie, 27. Mar 2012, 08:37

Pirmie padsmit komentāri - 100% offtopiks. Tam taču ir "Ikdienas sarunas" vai var uztaisīt jaunu, tipa "Davai pabļaustāmies". Konkrētajā iesniegumā tiek minēta problēma par nodokļa novirzīšanu "ne pēc paredzētā mērķa" un moto maksātā nodokļa nesamērīgums, proporcionāli pret auto nodokli. Un viss. Kāda starpība, kas ir parakstījies. Tā vnk ir kopsapulcē ievēlētā MCA valde. Nodokļa problēma taču skar visus motobraucējus.

dusk, 27. Mar 2012, 01:04

Niere, padomā, varbūt Tu būtu glābis Jūrmalu no JŪRMALGEITAS! Bet ja domā, ka tomēr Tu būtu palicis tāds pats, kā Munkevics un Co. Tad kāpēc pārmet citiem? Tu uzskati ,ka esi varonis, ka nepakļāvies vilinājumam piesūkties pie siles? Bet varbūt ir tieši otrādi, ka nebija dūšas tam visam stāties pretī?
Sorry, nepazīstu Tevi. Viedoklis radās no Taviem komentāriem. Nepazīstu personīgi arī Barinovu, esmu ar viņu tikai sveicinājies, nezinu,kas viņš par cilvēku sadzīvē un biznesā. Līdz ar to man nav viedokļa par viņa mērķiem piedaloties MCA. Bet tā kā MCA nevienam NAV biznesa projekts, viss biedru naudas izlietojums ir caurskatāms un neviens santīms nevienam kabatā nav ieslīdējis, tad domāju arī Barinovs tur ir pārliecības(varbūt arī savu ambīciju) dēļ. Starp citu piemiņas vieta bojā gājušajiem motociklistiem tiek būvēta no MCA biedru naudas. MCA kaut ko dara motociklistu labā, kaut vai mēģinot likumprojektus izbīdot saeimā, a tas ir gana sarežģīts process, un bez sakariem tur augšā, mēs varētu sašust forumos, tieši tā kā Tu to dari. Ja Tev ir konstruktīvi priekšlikumi, lūdzu nāc,piedalies, visi viedokļi tiek ņemti vērā. Lai vai kā bet ir tikai viena organizācija, kas kaut ko dara motociklistu labā varas līmenī. Ja vari izdarīt labāk...

GB, 26. Mar 2012, 23:56

Ja ņem tā tieši, tad Nierem ir taisnība. Bet tikpat taisnība ir VZ - cik tad Nierie, tu esi pats izdarījis? Vai tomēr vērtīgāk tev, motobraucējiem, citiem nebūtu šitos "zagļus un kretīnus" vilkt pie zara ar juridiski pamatotiem, spēcīgiem un trāpīgiem argumentiem, nevis uzkarst pilnīgi nevietā? Viņi atkal tikai pasmiesies par šiem interneta rakstītājiem. Diemžēl pasaulē tā ir, ka jebko pērkot, darot, strādājot, vienmēr ieguvējs būs kāds cits un parasti tas būs biezais. Nopērc pienpaku maksimā un leišu miljonāram ieripo santīms, aizbrauc pie paša omes uz laukiem un degvielas tirgotājam atkal atlec no tevis. Un tas ir pilnīgs mīts, ka tur aiz jūras viss ir skaisti un pareizi. Zini, es labāk dzīvoju kā Latvijā pašreiz, nevis mietpilsoniski šķērmajā, infantilajā Zviedrijā. Aiz tām ārēji pareizajām mierīgās, garlaicīgās dzīves nobarotajām sejām katrs piektais ir ģimenes tirāns un katrs piecdesmitais ir pedofīls.

Totāls offtopic Cilvēkiem sakrājies līdz lūpai un velk uz reālu grautiņu

MIGs, 26. Mar 2012, 23:37

Ja slikts cilvēks izdara labu darbu, vai tāpēc šis labais darbs vairs nav labs ?

Katrs kas par kautko cīnās dara to kautkādu iemelsu vadīts.
Piemeŗa Niere uzmetās par gudro eļļu topikā jo vēlas pašapliecināties, būt godājams un cienijams, bet varbūt vienkārši plāno sākt tirgot eļļas motobraucējiem ?!
Tas nemaina lietas būtību - galvenais ir spēt pašiem atfiltrēt kas ir labs un kas ir slikts. Kas MUMS no tā visa ir vajadzīgs un iegūstams.

Tad tagad tā - vai tapēc, ka kāds likuma iesniedzējs ir slikt scilvēks mums būtu jāprotestē un jāpieprasa divreiz lielāks nodoklis ?

grosha, 26. Mar 2012, 23:28

Šis nu būtu tas gadījums kad mums vajadzētu turēties kopā nevis meklēt raganas, jo vairāk-paši ta neesam izdarījuši pilnīgi neko.

VZ, 26. Mar 2012, 23:18

--> Niere

Liela daļa taisnības tev ir šajā gadījumā, varbūt pat pilnīga taisnība, bet tomēr:
tu visu zini,
tu visu redzi,
tu esi ļoti kompetents it visā (vismaz liec citiem domāt, ka tā ir),
tu esi gudrs,
tev vienmēr ir viedoklis...

Un kāpēc tad tu pats neesi tam visam priekšgalā?
Kāpēc tu nerīkojies tā, kā uzskati pareizi mūsu visu labā?
Kāpēc tu uz to visu skaties no malas, bet necīnies par taisnību?
Kāpēc...???

Nav jēgas? Nav vajadzības? Tev tāpat labi? Savi dzīves principi? Vai kāpēc??? Varbūt tomēr "tipiskais latvietis"?
Jeb tomēr spējīgs tikai gudri runāt, tāpat kā mūsu lielākā daļa? Runāt, bet ne darīt...
mums patīk, ka mums ir viedoklis, patīk to uzspiest, patīk runāt..daudz runāt!! Un diemžēl ar to arī visss...

P.S. Es ļoti ceru un arī ticu tam, ka tu tomēr esi izdarījis tik pat daudz, cik pierakstījis mūsu visu labā un ne tikai tukši mētājis savu viedokli šajā vai vēl kādā forumā...
Tomēr gribētos arī redzēt un dzirdēt par taviem sasniegumiem!!!

grosha, 26. Mar 2012, 23:03

Neviens neko nedara slikti, kāds kautko mēģina darīt, atkal slikti. Tennu vārds vietā LATVIEŠI.
Kapēc maksājat par RS stāvvietām, sabiedrisko transportu, iepērkaties Rīgas tirgos, no tā tak ar baroja sc un daži ļimonāri

 1-20  [21-29] 

Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


Reģistrēties