Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Tehnisko apskati motocikliem plāno turpmāk veikt reizi divos gados

 1-20  [21-26] 

mzais, 22. Jul 2012, 14:48

Ļoti labi, jo parņēmusi sajūta ka parak bieži ta apskate un nav ko tur skatīties. Vecajie sagādājuši patīkamu pārsteigumu, paldies!

martinss, 24. May 2012, 08:55

cnn, apskates tada veidaa, kadas tas ir tagad, lielu jegu nedod, jo apskates kadriem biezhi ir visai aptuvena sapratne par motocikliem... Bremzes tapat objektivi parbaudiit nevar, jo nav tam domaatu stendu- izbraucies ir visai aptuvens radiitajs tik un taa (autinjiem uz stenda uzreiz redzi ciparos kas un kaa).

Principaa vajadzetu laut skates talonu izdot arii autorizetajiem oficialajiem servisa centriem, tiem jau nu pec idejas butu savas markas motocikli japarzin nesalidzinami labaak par tekoshiem apskates centriem.
Nu un kopumaa tomer uzskatu, ka pie mums skati mochiem vajag reizi gadaa, nav mums tadas apzinjas un kulturas lai turetu tehniku kartibaa. Un mocis ir daudz kritiskaaks uz tehnisko stavokli neka auto.

cnn, 23. May 2012, 20:48

Nav ko te gudri d...t. Es par lai Mo butu pilnīgā kārtībā, bet ir daži "kekši" kas e''lu mo nemaina 3 gadus un ja bremži aizmugurē kātīgi nestrādā, šamējam pofig..galvenais ka ripo!Man čoms ar ir viens no tiem pieskaitams!!!
Ta ka domajams ka daudzi nedomaju ka rupejas ipasi par saviem drapakiem.. Galvenais gāzt, bet kad jābremzē tad - Jopcik.
Ja tas butu jauki ja TA reizi divos gados, bet prieks tiem kas rupejas par motocikla tehn.stavokli!

aldetinjsh, 21. May 2012, 16:42

Apkopes tā pat taisu reizi gadā .... zinu, ka visu par moto nezinu, tāpēc vedu to uz servisu. Un patikama sajūta ir arī tad, kad skatē viss ok. Varu vest arī reizi gadā... bet tas nodokļu jautājums gan gausi risinās... atceros, ka pie saeimas tak sen bij!m...

trojasZ, 21. May 2012, 10:15

Prieks ka ir aktīvisti kas cīnās par samērīgumu motobraucēju vidū un pret valsts visatļautību.

Bronks, 20. May 2012, 10:06

Stāstam sāls tiešām ir tāda, ka mēs griežam tikai knapi pusgadu, tādat pie topošā modeļa faktiski apskate būs ik pēc nobrauktā gada.
Super atbalstu
Parādnieku Imantu pašu redzēju sezonas atklāšanā!

marcis, 19. May 2012, 23:45

Kā paliek ar ceļa nodokli - tad, kad ies apskati, tad arī maksās par diviem gadiem vai tomēr vienu

mareks, 19. May 2012, 21:21

ko var pērties,tas forsi ka skate ik pa 2 gadiem. Un skatē jau nu toč nekad nav noteikuši tehnisko stāvokli,bet gan piečakarējušies pie metinājumiem-manā gadījumā ar peku Jau 3 gadus dzīvoju ārzemēs un skatiti dabīgi neeju,bet ja, ko manu tad vedu un remontēju,lai gan ja vaidzēs tad iziešu ar skati vācijā un toč zinu,ka te nepiečakarēsies pie stūlbībām ka LV.

BuDa, 19. May 2012, 20:01

es par! ja kādam mīziens par mo stāvokli un pats neko nečirī - ved uz servi

vilkss, 19. May 2012, 19:54

Es arī par. Pašam ir jāseko līdzi.

Negantelis, 19. May 2012, 14:40

Pilnīgās auzās tu brauc janchus.


Apskatē tev zinās piepisties.pie tā ka nav sertifikāta lampiņai,šlauciņai, ka kautkas metināts(itkā mocim viss rāmis nebūtu metināts), bet to ka eļļa tek no motora, to ka stūre šķība, to ka skaņas signāls atgādina kaķa ņaudēšanu utt. nemaz nepamana.

Ir džesi kas rubī(par Rīgu saku).

Bet Jēcī un Arī citur ir tādi kas pat iedarbināt moci nejēdz un vēl pasaka ka bremzes neesot.kārtībā jo esot pārāk asas.

kaarlis, 19. May 2012, 14:05

Kārtējo reizi arī man nācās pārliecināties, ka tehniskajai apskatei un motocikla tehniskajam stāvoklim nav nekāda sakara. Vai nu tas idiotisms ir jāizbeidz vispār, vai nu jānodod profesionāļu rokās, jo tikai tas, kurs dien dienā tos verķus labo un ir iepazinis līdz niansēm, ir spējīgs puslīdz objektīvi spriest par moci un drošību uz ceļa. Vēl lielāks murgs ir apskate vēsturiskajiem jeb retro močiem, jo lielāko ties, tikai to īpašnieki viņus reāli pārzin jo ir pārskrūvējusi tos līdz pēdējai spieķu galviņai, savukārt apskatniekiem atliek tikai mēgināt notēlot sapratni... Skumjā realitāte!

gatispirmais, 19. May 2012, 10:55

Leišos tak iet TA x 2 gados,vai tad tur ir vairāk negadījumi?

SpOrcMeN, 19. May 2012, 09:29

ta vienmer izbrauc un parbauda pat- 1g veciem mochiem. to ka jaunam vareja dot apskati uz gadiem 3 tas nu gan ir tochna. es vispar brinus ka shaja csdd mafija kas neko nedara lai cilvekiem butu labak bet ka ti kvairak iekaset un vel ka norakstit savos izdevumos - vispar kaut kas tads ir iespejams ir brinums - kaut kur samazinajums tur jau piemineklis jataisa

Kennyy, 19. May 2012, 05:30

Nabadziņi jau parēķinājuši cik zaudēs savā maciņā,pretīgi...a pamatojuma nodoklim nekāda!!!
Liepājas TA piem.strādā čalis,kas paprasa atļauju un arī izlaiž apli ar TA ejošo MO,lai objektīvi spriestu par stāvokli,ne tikai novērtējot ar aci,kā saka!!!Tādam MO 100% uzticība ielās un uzskatu ka tā vajadzētu jebkurā TA,cilvēku ar specifiskām zināšanām,lai nav tā ka laiž cauri visu kas ripo...

Naits, 18. May 2012, 23:46

Kas par sviestu, TA un moto tehniskais stāvoklis ir divas dažādas lietas. Viņi māk piesieties par labi sametiinātiem kāpšļiem un citiem sīkumiem. Pats esmu gājis TA ar 15 gadu vecu riepu un neviens neko nav teicis, bet vai tas nozīmē ka ar tadu ir droši pārvietoties? Tas pats par kāpšļiem un to metināšanu un bremzes viņi ar nosaka tik pēc kluču atlikuma. Ta kā reizi 2 gados būtu ok un ja gribi lai kāds no malas paskatās, aizbrauc pie kāda tehniskāka cilvēka ciemos ar alu un Tev visu apskatīs un pateiks kā čomam. Moto tauta tak ir izpalīdzīga un diezgan zinoša.

jimbeam, 18. May 2012, 22:45

Kas tas par jampampiņu, kas motocikla tehnisko stāvokli vērtē pēc apskates iešanas momenta tāluma???!!!! Pašam tak uz tā virsū jāsēž un jābrauc! Kurš ir gatavs ar grabažu uz 160 vilkt??? Un risinājums vienkāršs, uz eļa policijai tiesības pārbaudīt riepas, hēbeļus un vēl kādu elementāru lietu. Nepieciešamības gadījumā "noņemot no trases" grabažu!

SpOrcMeN, 18. May 2012, 19:46

kapec tie mca mca visu laiku staiga vienas drebees ?? ))

tomats, 18. May 2012, 18:08

tipiska latviešu domāšana viss viņiem slikti!?!
TA reizi 2os gados, SLIKTI (lai gan visumā doma nav peļama)
nodokli katru gadu maksāt, SLIKTI
ceļi, SLIKTI
motocikli, SLIKTI

Maar4a, 18. May 2012, 17:27

Piekriitu jachusam ja TA buus 1reiz pa 2ivi gadi uz ielaam buus pilns ar ssrotiem.
1)oij kalotkas iet uz beigaam!tak poh TA peec 1.5gadi,
2)riepa suudiiga!ta poh TA peec 1gada.
utt...

 1-20  [21-26] 

Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


Reģistrēties