Online

Pašreiz MOTOpower skatās 1 viesi un 0 reģistrēti lietotāji.

Ienākt MOTOpower

Lietotājvārds:

Parole:

Atcerēties

Aizmirsi paroli?

Reģistrēties


Kurzemē ducina jaudīgie LATVIJAS GADA MOTOCIKLS 2015 pretendenti

 1-9 

spoks, 19. May 2015, 17:51

http://can-am.brp.com/spyder/spyder/spyder-f3.html

andrr, 19. May 2015, 17:30

Tas arī motocikls vai 3-riteņu zāles pļāvējs?

Teiksmaqq, 19. May 2015, 09:40

Dažāda pielietojuma motociklus savstarpēji nevar salīdzināt, bet var novērtēt katru atsevišķi, kā raksta minēts, un tad salīdzīnāt vērtējumus.

jurics, 18. May 2015, 21:33

Dažiem kandidātiem jau nu ļoti drosmīgs dizains Grūti saprast, kā vispār iespējams izvēlēties par šo godpilno titulu kaut ko tik ļoti individuālu katra motobraucēja vēlmēm. Vai cilvēks, kurš grib braukt ar to ikdienā un kuram patīk arī brīžiem tālu paceļot vai aizbraukt līdz lauku ezeram, vēlēsies iegādāties HD vai piemēram, MV Agusta Brutale? A citam varbūt tas ir sapņu mocis un sevu esību nevar pat iedomāties uz KTM Adventure Domāju, ka katram pie sevis klusībā ir savs Gada motocikls, neatkarīgi no šī pasākuma rezultāta. Tāds ir mans, proletārieša viedoklis.

motoinstruktors, 18. May 2015, 21:03

...ALEX visnopietnaakais testeetaajs,visu cienju!

spoks, 18. May 2015, 19:49

Es laiku pavadīju labi! Bet tusiņš un/vai atpūta tā noteikti nebija!
Ir taču starpība starp pienu un kefīru, vai arī Tev tas ir viens un tas pats?!

Dusmulacis, 18. May 2015, 16:19

"Tas Tev liekas baigais tusiņš?"

Jā, man un domāju 90% no malas skatītāju tas liekas un liksies labi pavadīts laiks ar dažādiem motocikliem. Ja Jums kā dalībniekam tas tā neliekas tad ir divi varianti: 1. Jūs to pasākumu organizējat kaut kā ne tā. 2. Jūs kā dalībnieks tam esat nepiemērots

spoks, 18. May 2015, 14:39

Tīrākās muļķības! Tur jau tas sāls, ka žūrijai ir rezultātā tomēr jāizlemj, kurš būs LGM, ņemot vērā un izvērtējot ļoti daudz motociklus un faktorus: cena par kvalitāti, iespēja nopirkt klasiskam latvietim, inovācijas, tehnoloģiskie risinājumi, izskats, vadāmība, bremzēšana utt. Tas Tev liekas baigais tusiņš? Un par kādu atpūtu Tu runā, ja divas dienas ir jātestē lupatās motocikli. Man joprojām vēl galva kūp un nevaru pateikt, kurš ir PIEMĒROTĀKAIS motocikls Latvijai, kaut arī esmu atzīmējis katram mocim + un -. Ne jau šajā pasākumā nosaka labāku = dārkāko motociklu! Pie tam pēc visas šīs tavuprāt "atpūtas", man vēl joprojām negribās skatīties virsū mocim!
Tā kā aizdomājies mazliet, un ņemot vērā, ka žūrija šīm lietām pieiet ļoti nopietni, tad tusiņš un atpūta galīgi nav šajā visā pasākumā.
Iespējams, ka tieši to motociklu arī pirks vis vairāk, kurš kļūs par LGM, kā tas arī bija 2014. gādā!

cnn, 18. May 2015, 13:52

Mans viedoklis ir tāds, ka nevar tā noteikt, kurš mocis ir Gada motocikls. Vienam patīk meita, otram māte,citam kleita. Tas ir šo cilvēku personīgais viedoklis. Nevar salīdzināt coperveidīgo piem.Harley Davidson, kurs purinas, slāpst utt ar piemēram baiku vai bezcelnieku. Tie ir pavisam dažādi modeļi un katrs vadās savādāk un brauc par sev piemērotajiem ceļiem. Man domājams būtu jāvērtē, kurš ir gada motocikls, pēc to pārdošanas daudzuma! Tas kurš notirgots vairāk, tam ar ir tituls. Un LV vairums moci pērk pēc iespējām, nevis pēc tā piedāvājuma. Domāju pasākums rīkots tīri, lai uztaisītu tusiņu un atpūstos.

 1-9 

Tikai reģistrēti lietotāji drīkst pievienot komentārus


Reģistrēties