Gaidot Motociklistu cīņas 11. novembra krastmalā

Streetfighters.lv,
18-08-2017

Gaidot šī gada lielo notikumu – Motociklistu ielu cīņas Rīgas centrā, nolēmām atskatīties uz pagājušo gadu. Pagājušogad šis pasākums norisinājās 19. augustā, jāsaka gan – ļoti aukstā un lietainā dienā.

Prieks, ka lietus un aukstums nebija šķērslis daudziem sacensties gribošiem ielas braucējiem, un uz starta beigu beigās stājās prāvs braucēju pulks. Pagājušajā gadā vēl braucēji tika dalīti 2 klasēs - “Sport” un “Ielas” braucēji, tomēr uz fināla līnijas stājās labākie no abām klasēm, lai pierādītu, kurš – ielas vai sporta braucējs būs spēcīgāks. Toreiz ar pavisam nelielu pārsvaru uzvarēja Motosporta komandas “SFRT” braucējs Māris Dankerts, kuram par sekundes simtdaļām piekapās Artis Ozols ar ielas motociklu. Kā viss norisināsies šogad? Kurš uzvarēsi? Pačukstēsim, ka startam ir pieteicies arī pagājušā gada otrās vietas ieguvējs Artis Ozols…..

Pie reizes atgādinām, ka šogad sacensību starplaikos Stunt šovu ar Harley-Davidson Sportster motociklu demonstrēs Latvijas stunt leģenda Jānis Rozītis, kā arī norisināsies “Latvijas gada motocikls 2017” modeļu prezentācija.

Ceram uz labiem laikapstākļiem un tiekamies 11. novembra krastmala jau no 10:00 rītā!

P.s. Protams, aicināti VISI, kuram setā, garāžā vai uz ielas stāv motocikls….. vel līdz šodienas 18:00 iespējams reģistrēt savu dalību! Tas ir bez maksas, bet sagādās kaudzi pozitīvu emociju…. kad vēl Tev, ja ne tagad?