IELŪGUMS. 29. un 30. septembrī Harley-Davidson OPEN HOUSE 2017 Rīgā

Tatjana Voitenko, HD sabiedrisko attiecību konsultants,
26-09-2017

Jaunie 2018. gada motocikli - 115.gadu jubilejas speciālie BIG Twin Custom modeļi - jauns Milwaukee-Eight® 114 dzinējs – tas viss pirmizrādē Rīgā!



Jaunie Harley-Davidson 2018.gada motociklu modeļi, kas rūpīgi sagatavoti kompānijas 115. gadu jubilejai un būs pieejami pārdošanā no šī gada beigām, tiek vesti uz Rīgu mēnesi pēc pasaules pirmizrādes Losandželosā, ASV. Tos būs iespējams apskatīt, aptaustīt un arī izmēģināt šajā nedēļas nogalē, ikvienu interesentu gaidot Harley-Davidson “Open House 2017”. Jaunumu dienas norisināsies 29. un 30. septembrī Harley-Davidson, Rīga salonā K.Ulmaņa gatvē 21.

Jaunumu dienas- tas ir lielisks ieskats Harley-Davidson 115. Jubilejas gada unikālajā motociklu piedāvājumā - visiem, kas plāno iegadāties jauno Harley-Davidson nākamajā gadā.

Jubilejas gada piedāvājumā ir lieliska BIG TWIN Custom sērija - astoņi jauni Softail® modeļi - Fat Boy,® Heritage Classic, Low Rider,® Softail Slim,® Deluxe, Breakout,® Fat Bob® un Street Bob®, kuros apvienota Dyna® motociklu jauda un spriganums kombinācijā ar Softail® motociklu unikālo izskatu. Atsevišķi modeļi būs apskatāmi “Open House 2017” ietvaros, mēnesi pēc pasaules pirmizrādes Losandželosā. Turklāt pirmo reizi Latvijā varēs iepazīt Milwaukee-Eight 114 dzinēju.

Izbrauciet ar kādu no jauniem modeļiem, iepriekš aizpildot pieteikumu - www.hdriga.lv vai zvanot uz salonu +371 676 06 062

Jaunumu dienās darbosies speciālie piedāvājumi: 30% atlaide uz motociklu aksesuāriem, eļļām un apģērbu, ka arī - īpašas cenas motocikliem.

Attēlā: FAT BOY


Attēlā: HERITAGE CLASSIC


Attēlā: LOW RIDER


Attēlā: SOFTAIL SLIM


Attēlā: DELUXE


Attēlā: BREAKOUT


Attēlā: FAT BOB


Attēlā: STREET BOB