Aicina piedalīties moto piedzīvojumu braucienā ADVENDURO 2017

Gerda Kivleniece, “Two wheels” Mārketinga vadītāja,
29-09-2017

7. oktobrī notiks piedzīvojumu pasākums ielas enduro motocikliem “Advenduro 2017”!

Brauciens sāksies “Two wheels” viesnīcā ar brokastīm un atraktīvu starta uzdevumu, pēc kura katrs dalībnieks saņems kontrolpunktu karti un varēs doties ceļā. Ceļš no Rīgas uz finiša vietu Ķesterciemā būs garāks un piedzīvojumiem bagātāks nekā ikdienā. Organizatoru sagatavotajos kontrolpunktos dalībniekiem vajadzēs izpildīt uzdevumus un tikai tad doties tālāk. Papildus punktus iegūs ikviens, kurš ar uzdevuma izpildes vai rezultāta procesu dalīsies sociālajos tīklos, atzīmējot organizatorus. Tādējādi ceļā notiekošajam varēs sekot līdzi jebkurš interesents.

Ķesterciema viesu mājā “Piejūras nams” dalībniekus sagaidīs fizioterapeite Elizabete Deičmane. Pati būdama no enduro vides, Elizabete lieliski pieprot īstos vingrinājumus, kurus veikt pēc īsākiem un garākiem pārbraucieniem. Pašas viesu mājas apkārtnē brauciena noslēgumā būs iespēja pierādīt savus spēkus motobraukšanā, piedaloties Veiklības braucienā. Uz visām aktivitātēm, kuras notiks pēc finiša (novērtēt savējos Veiklības braucienā, dzirdēt piedzīvojumu stāstus) aicinātas arī dalībnieku ģimenes. Vakarā ieskatu ekspedīcijā “Riga to Magadan 2017” sniegs “Adventure Team Latvia” puiši. Papildus tam Sandijs, Oskars un Didzis arī nodemonstrēs savu ēdiena gatavošanas mākslu, kādu to piekopj ekspedīciju režīmā.

Īpaši “Advenduro 2017” dalībniekiem MOTOLIETAS.LV piedāvās unikālu iespēju dažas no viņu piedāvājumā esošajām precēm apskatīt dzīvē, nevis kā ikdienā ierasts – interneta veikalā.

Pēc orientēšanās un veiklības braucienu uzvarētāju apbalvošanas un vakariņām, viss turpināsies ar pirtī un kublā iešanu un nebeidzamiem piedzīvojumu stāstiem dalībnieku starpā.

Piedzīvojumu sacīkstes organizē moto piedzīvojumu klubs “apPasaule”, motociklistu viesnīca “Two wheels”, MOTOLIETAS.LV un viesu māja “Piejūras nams. Vairāk informācijas – “Advenduro 2017” Facebook pasākuma sadaļā.

Dalību “Advenduro 2017” var pieteikt rakstot uz agnese@2w.lv .