Sestdien Ķesterciemā Cross Country

Luīze Mīkstā, LaMSF,
11-04-2018

14. aprīlī Ķesterciema Bušu karjerā, Tukuma novada, Sēmes pagastā notiks Latvijas kausa otrais posms Cross Country.

Sportistu iecienītajā Ķesterciema trasē šogad ieviestas izmaiņas un jauninājumi. Trase būs interesanta, ar dažādiem elementiem. Būs gan meža, gan smilšu posms.

Pieredzējušais Enduro sportists un sacensību organizators Arvis Bumbiers (“JVE Moto Team”), gatavojot trasi, ir uzklausījis sportistu viedokļus. „Attiecībā uz trasi, gaumes ir dažādas.” Sportistu domas pagājušajā gadā dalījās – vieni atzinuši, ka trase patikusi, taču otri – ka trase bijusi par sarežģītu. „Šogad trase ir vienkāršāka, un es domāju, ka arī fiziski vieglāka. Trasē smilšainajiem posmiem sekos īsi meža posmi, lai braucēji varētu atvilkt elpu un būtu interesantāk. Trase ir sagatavota un ceram uz labiem laikapstākļiem. Domāju, ka zeme līdz nedēļas beigām būs pilnībā atkususi, jo meža posmā vēl vietām bija vērojams sasalums. Varbūt atsevišķās vietās būs jābrauc piesardzīgāk,” tā Arvis Bumbiers.

Trase ir nolīdzināta un pilnībā sagatavota, lai sportistiem būtu prieks piedalīties, startēt sacensībās un baudīt braucienu. Apļa garums 7,5 kilometri. Visi sportisti gaidīti Ķesterciemā!

Sportistiem pirms sacensībām jāizlasa sacensību nolikums –
ŠEIT

Iepriekšējā pieteikšanās sacensībām notiek, braucējiem elektroniski piesakoties www.enduromanager.eu līdz 13. aprīļa plkst. 14:00. Neskaidrību gadījumā rakstīt uz dbluma@inbox.lv.

Atgādinām, ka motosports ir paaugstinātas bīstamības sporta veids, un aicinām būt uzmanīgiem, ievērot norobežojošās lentas un tiesnešu norādījumus, kā arī īpaši pieskatīt savas jaunākās atvases un suņus. Esam par drošu motosportu!