KTM 2019. gada EXC modeļi

Monta Tiltiņa, SIA „Motofavorīts” ,
18-05-2018

Turpinot ar revolucionāro enduro motociklu modeļu iepazīstināšanu pēdējos divos gados, KTM ir lepns iepazīstināt ar pārveidotajiem un uzlabotajiem 2019. gada EXC modeļiem, sākot no divtaktu 125 XC-W līdz 300 EXC TPI, un četrtaktu 250 EXC-F līdz 500 EXC-F, papildus tiem īpaši iekārojamie SIX DAYS modeļi.

Pateicoties ilgai vēsturei un daudzajiem sasniegtajiem mērķiem, ražojot READY TO RACE pasaules elites enduro motociklus, KTM tiekšanās pēc ekselences ir nodrošinājusi, ka oranžais brends ir kļuvis par tirgus līderi enduro segmentā ar piedāvāto EXC modeļu klāstu. Pērn Austrijas ražotājs paziņoja par pasaulē pirmo sērijveida degvielas iešprices divtaktu bezceļu motociklu ražošanu, laižot klajā KTM 250 EXC TPI un KTM 300 EXC TPI modeļus, kas enduro motociklu iespējas ir pacēlušas jaunā līmenī, papildinot augstās kvalitātes un veiktspējas esošo četrtaktu modeļu klāstu.

Tomēr KTM R&D departaments Matighofenā nekad neatpūšas. Pēdējās paaudzes KTM EXC 2019. gada motociklu modeļi tikuši pie uzlabotiem WP dakšas iestatījumiem un pārstrādātu WP amortizatoru, kuram ir jauna dizaina galvenais virzulis un iestatījumiem, kas uzlabo amortizācijas īpašības. Jauns sēdekļa pārvalks, spēcīgāka baterija un jauna dizaina grafikas ar READY TO RACE rūpnīcas modeļu oranžo rāmi, kas papildināts ar augstās kvalitātes Brembo bremzēm, No-Dirt kāpšļiem, NEKEN stūri, CNC frēzētām rumbām un melnām Giant aplocēm, kas nāk standartā šīm čempionātus iekarojošajiem motocikliem.

2019. gada KTM 125 XC-W un KTM 150 XC-W divtaktu modeļi ir ieguvuši jaunu cilindru ar mehāniski apstrādātu izpūtēja izeju un jaunu jaudas vārstu iespaidīgākam motora sniegumam. Optimizēts kikstarteris ar ultra kompaktu, jauna dizaina diafragmas atsperes tipa sajūgu un jaunu sajūga vāku, tādējādi samazinot dzinēja platumu, salīdzinot ar iepriekšējiem modeļiem. Papildus tam, pārstrādāta 6-ātrumu transmisija piedāvā labāku funkcionēšanu un uzlabotu veiktspēju.

Papildinājums jaunajam KTM EXC modeļu klāstam ir KTM PowerWear kolekcija. KTM piedāvā plašu klāstu ar augstas kvalitātes un veiktspējas braukšanas ekipējumu, lai paustu savu nostāju, iekarojot grūtākos bezceļus, papildus ikdienas apģērbu kolekcijai, lai tu būtu READY TO RACE arī dienās, kad neesi uz sava bezceļu motocikla. Papildus šim, KTM inženieri ar vadošajiem aksesuāru ražotājiem ir radījuši plašu KTM PowerParts klāstu cilvēkiem, kas vēlas individualizēt savu motociklu – tā izskatu vai rafinētu sniegumu, lai paceltu savu motociklu jaunos augstumos.

“Pēdējie divi gadi ir bijuši īpaši aizraujoši mūsu Enduro motociklu attīstībā šeit KTM rūpnīcā. Pilnīgi jauna modeļu ēra 2017. gadā, kas tika izveidota pilnībā no jauna, kam sekoja 2018. gads – pasaulē pirmā sērijveida degvielas iešprices divtaktu bezceļu motociklu ražošana. Šie ir bijuši ļoti strauji, bet produktīvi gadi, kas attiecas uz šī segmenta attīstību, kurā joprojām esam tirgus līderi. 2019. gada motociklu modeļos var redzēt uzlabojumus, ar pāris precizējumiem mūsu KTM 125 XC-W un KTM 150 XC-W motocikliem. Ieejot nākamajā enduro ērā, nevaram sagaidīt kad jaunie KTM EXC motociklu modeļi parādīsies dīleru salonos.” stāsta KTM vecākais poduktu menedžeris Joašims Sauers.


KTM 250 EXC SIX DAYS




KTM 300 EXC




KTM 350 EXC-F SIX DAYS



KTM 450 EXC-F SIX DAYS




KTM 500 EXC-F